ΚΑΙ ΤΩΡΑ; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Τα όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με την Ραπίντ, προκαλούν μεγάλο προβληματισμό, αλλά και μεγάλη ανησυχία....
Ακόμη είναι πρώιμο να πει κανείς τί αποφάσεις ή εάν ισχύσει ενδεχόμενη απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στη Βιέννη, όπως ακούστηκε, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός ότι ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ δεν είδε τίποτα απ΄ όσα έγιναν.

Την ώρα των επεισοδίων, ο Σλοβένος Ντέιβιντ Μακντάουελ, που ήταν παρατηρητής αγώνα για λογαριασμό της ΟΥΕΦΑ, ήταν στους διαδρόμους των αποδυτηρίων, ως όφειλε βάσει των οδηγιών της διοργανώτριας. Ο κ. Μακντάουελ δεν είδε με τα μάτια του τι έγινε και οφείλει να καταγράψει στην έκθεσή του, κάτι που δεν είδε.

Εδώ να αναφέρουμε ότι στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ δεν υπάρχει το περίφημο «φύλλο αγώνα» γι΄ αυτά τα θέματα. Δεν είναι δηλαδή αρμοδιότητα του διαιτητή, να σημειώσει γεγονότα, που διαδραματίζονται εκτός του αγωνιστικού χώρου. Υπεύθυνος είναι μόνο ο παραρητητής της ΟΥΕΦΑ (UEFA Delegate), που την επομένη του αγώνα, συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο με τις παρατηρήσεις του.

Στον ΠΑΟΚ από χθες ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου από την ώρα του αγώνα και μετά, να βρεθούν στοιχεία, που θα παρουσιαστούν στον παρατηρητή. Αυτά είναι φωτογραφίες, αλλά και βίντεο, υλικό που μαρτυρά ότι όλα ξεκίνησαν από την συμπεριφορά των φιλοξενούμενων οπαδών, με την ελπίδα ότι εφόσον υποδειχτεί αυτός που ξεκίνησε τα επεισόδια, δηλαδή οι οπαδοί της Ραπίντ, θα ελαφρύνει η θέση του ΠΑΟΚ. Μία φωτογραφία είναι και αυτή που ''κοσμεί'' το άρθρο όπου δείχνει έναν αυστριακό οπαδό να χρησιμοποιεί πιστόλι στυλό.

Στα χέρια του ΠΑΟΚ λέγεται ότι υπάρχει ακόμα και βίντεο της κρατικής τηλεόρασης της Αυστρίας (που έκανε και δική της παραγωγή), που δείχνει ότι οι οπαδοί της Ραπίντ ξεκίνησαν τα επεισόδια.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ