"Ηταν κανονικός πόλεμος" - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

"Ηταν κανονικός πόλεμος"


Ενώ ανεβαίναμε τις σκάλες των Δημοσογραφικών της Τούμπας, το team της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
...ένα χέρι μας έπιασε, από τη πλευρά των επισήμων. Ήταν ένας 55άρης φίλαθλος της Ραπίντ, που είχε τη τύχη να τον βάλουν να κάτσει μ' ένα γκρουπ στην επισήμων και όχι στη θύρα των Αυστριακών(;) Βαρβάρων. Μας ρώτησε πρώτα αν είμαστε δημοσιογράφοι, σε σπαστά Αγγλικά. Το yes μας και μόνο, αρκούσε ν' αρχίσει να μιλάει επί τρία λεπτά, για όσα είδαν τα μάτια του στο σημερινό αγώνα της Τούμπας.

Αφού φώναξε έναν Έλληνα σεκιούριτι, με γνώσεις πάνω στη Γερμανική, μιλούσε ακατάπαυστα στον δύστυχο σεκιούριτι, που ίσα που προλάβαινε να μεταφράζει.

Μας είπε λοιπόν, επιγραμματικά:

α) Δε θέλω να με τραβήξετε με τις κάμερες των κινητών σας, ούτε να σας πω τα' όνομα μου, γιατί αυτοί είναι χούλιγκαν(δείχνοντας με το δάχτυλο του τους φανατικούς της Ραπίντ).

Β) Πρώτη φορά φοβήθηκα πρώτη φορά στη ζωή μου, ήταν ένας κανονικός πόλεμος!

Γ) Έχω γυρίσει με τη Ραπίντ τόσες χώρες. Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Φιλανδία, αλλά τέτοια κατάσταση δεν έχω ξαναδεί. Να πετάνε φωτοβολίδες με πιστόλι;

Δ) Όντως υπήρχαν κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού, ανάμεσα μας στη πόλη.

Ε) Είναι δολοφόνοι όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια.

Πριν του ευχηθούμε καλό ταξίδι, με το βλέμμα '' Και τι μας είπες τώρα'', μας είπε δύο λόγια και ο σεκιούριτι: '' Είχαμε εντολή να ελέγχουμε τους οπαδούς της Ραπίντ. Όποιος δεν είχε Αυστριακό Διαβατήριο δεν έμπαινε μέσα στο γήπεδο. Διώξαμε τρείς οπαδούς του Παναθηναϊκού, από τους οποίους κατασχέσαμε 3 κασκόλ του Παναθηναϊκού και 5 πανό με υβριστικά συνθήματα και στις δύο γλώσσες. Είμαι χαρούμενος επειδή τα καταφέραμε'' .
Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ