οπαδοί ραπίντ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

οπαδοί ραπίντ

Οι πρώτοι οπαδοί της Ραπίντ διανυκτέρευσαν χθες στη Θεσσαλονίκη.
Η αποστολή της Ραπίντ Βιέννης ήρθε χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όλα κύλησαν ομαλά, αφού δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και  τα μέλη της αποστολής της αντιπάλου του ΠΑΟΚ διανυκτέρυσαν σε ξενοδοχείο δυτικά της πόλης το οποίο είναι σε γνώση μας αλλά για "ειδικούς'' λόγους δεν αναφέρουμε, όχι ότι έχει και πολύ σημασία...

Οι πρώτοι 150 οπαδοί της Ραπίντ έφτασαν στην Θεσσαλονίκη χθες και όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της αυστριακής ομάδας, σήμερα θα αναχωρήσουν με διάφορες πτήσεις από την Αυστρία και οι υπόλοιποι φίλαθλοι της Ραπίντ.

Συνολικά στην Τούμπα θα δώσουν το παρών περίπου 800, όλοι μαζί θα μεταφερθούν στo γήπεδο με πούλμαν και μετά το τέλος του αγώνα θα επιστρέψουν στη Βιέννη με τέσσερις πτήσεις.

Οι φανατικοί οπαδοί της Ραπίντ έχουν ''αδελφοποιηθεί '' με τους οπαδούς του Παναθηναικού και στο παρελθόν έχουν εκφράσει άποψη ....ακόμα και για τα διοικητικά των πρασίνων!

Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει ...απαρατήρητο τόσο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά και από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για αυτό τα αστυνομικά μέτρα είναι αυξημένα, αν και όπως μας δήλωσαν οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μοναδικός στόχος είναι ενίσχυση των παικτών του Δώνη.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ