Το παοκτσάκι μας! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Το παοκτσάκι μας!



Ο Κατερινιώτης νεαρός άσος της Σάλκε, έχει δηλώσει πως από μικρός ήταν φίλος του «Δικεφάλου»!
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, δεν κρύβει πως από μικρός ήταν φίλος του «Δικεφάλου».

Το καλοκαίρι που ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ για Γερμανία είχε ευχηθεί καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στη νέα χρονιά.

"Ασχολιόμουν πολύ με τον ΠΑΟΚ μικρός. Ήμουν ΠΑΟΚ από μικρός," είχε δηλώσει.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν ακόμα μεταξύ των θεατών της φετινής φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μαγιόρκα. Ο διεθνής παίκτης πήγε στην περιοχή όπου έγινε το παιχνίδι και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση στο Άρνεμ.

Μάλιστα στο ημίχρονο του αγώνα, είχε συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα και τον Γιώργο Γεωργιάδη σε πολύ καλό κλίμα.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που παρακολουθεί ΠΑΟΚ παίζοντας στη Σάλκε.
Στην αγαπημένη του Τούμπα, βρέθηκε ο 20χρονός διεθνής Έλληνας και το Μάιο με σκοπό να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας εναντίον του Παναθηναϊκού για τα play-off.Ο νεαρός διεθνής ήταν προσκεκλημένος του Ζήση Βρύζα, ο οποίος κάθισε μαζί του αρκετή ώρα μετά το παιχνίδι και συζητούσε γύρω από ποδοσφαιρικά θέματα.

Στο τραπέζι που στήθηκε στον τρίτο όροφο της Τούμπας, εκτός του Ζήση Βρύζα και του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ήταν και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Σιδηρόπουλος, στενός φίλος του προέδρου της ΠΑΕ, αλλά και πρώην στελέχη της διοίκησης της ομάδας όπως ο Γιώργος Φαρλαλής, ο Γιώργος Μιχαηλίδης και ο Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Ο Κυριάκος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ που του εύχονται καλή επιτυχία και νίκες με τη Σάλκε και είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός Παοκτσής.

Η πτήση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από την Τιφλίδα θύμιζε πάρτι για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012, που πέτυχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Υπό τον ήχο της τρομπέτας (παοκτσήδικης και αυτής....) οι αθλητές τραγουδούσαν συνθήματα, μέχρι που ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ακούγοντας ένα σκοπό, αποφάσισε να κάνει πλάκα στον "Αριανό" Άγγελο Χαριστέα.

Ο νεαρός της Σάλκε, ως φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και με το γνωστό-παλιό σύνθημα «Δεν ξέρετε που είναι τα δελτία» έκανε «καζούρα» στον οπαδό του Άρη, Άγγελο Χαριστέα.

«Δεν ξέρετε που είναι τα δελτία. Θα έχετε καλύτερη πορεία εκεί στη Β΄ Εθνική», τραγουδούσε προς τον Χαριστέα ο νεαρός Παπαδόπουλος, έχοντας τον παοκτσή Στέφανο Αθανασιάδη να τον σιγοντάρει.

Όταν οι Γιώργος Καραγκούνης, Διονύσης Χιώτης και Φάνης Γκέκας αντιλήφθηκαν το τι συμβαίνει ξέσπασαν σε ασταμάτητα γέλια, αφού όλοι θυμήθηκαν το περιστατικό στη σεζόν 1996-97 στο εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Αθηναϊκό, όπου οι «κίτρινοι» ξέχασαν τα δελτία και τελικά μηδενίστηκαν και έπεσαν κατηγορία.


Όσο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, κάποτε, που θα πάει, θα έρθει η στιγμή που θα τη φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ