ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΑΟΚ ΜΕΣΩ ΣΑΒΒΙΔΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΑΟΚ ΜΕΣΩ ΣΑΒΒΙΔΗ

ΤΟΥ ΧΑΡΗΣ ΣΤΟΙΚΟΥ
    Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες κατά το πρόσφατο παρελθόν(τελευταία 10 χρόνια) θυμάμαι στην Τούμπα να ακούγεται ένα σύνθημα:
Άγιε μου Βασίλη σε παράκαλώ φέρε και στον ΠΑΟΚ έναν πρόεδρο. 
    Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει μιας και ο Πρόεδρος για τον ΠΑΟΚ ο ανθρωπος που θα μπορεί με άνεση να ''χώσει'' το χέρι στην τσέπη έχει βρεθεί από το καλοκαίρι.
Ο κ.Σαββίδης φρόντισε από νωρίς να σταματήσουν κάποιοι τις αμφισβητήσεις προς το πρόσωπο του εκφράσεις από αυτές που ακούστηκαν του τύπου''δεν έχει λεφτά'' κι αν έχει σιγά μην τα βάλει και ένα κουστούμι έχει μόνο και όλα αυτά τα σχόλια τα οποία έχουν αντικατασταθεί με σχόλια τύπου πόσα θα βάλει ακόμα και πόσο ισχυρή προσωπικότητα είναι κτλ.
    Πλέον αυτό που περιμένουν όλοι είναι να δούν το που μπορεί να φτάσει τον ΠΑΟΚ και τι μπορεί ο ίδιος να καταφέρει, να κερδίσει από όλη αυτή την δραστηριότητά του.
    Αυτό που απασχολεί ιδιαίτερα τον κόσμο είναι καταρχήν να γίνει μια ισχυρή ομάδα που θα μπορεί να κερδίζει τίτιλους στον αγωνιστικό χώρο και να διακρύνεται σε Ευρωπαικές διοργανώσεις και κατά δεύτερον τον κόσμο τον ενδιαφέρει πως θα πληρωθούν τα χρέη που άφησαν οι προηγούμενοι. Εχθές έγινε μια γιορτή σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης την οποία ο ίδιος διοργάνωσε και έδωσαν το παρόν ανθρωποι από όλα τα τμήματα το Συλλόγου.
    Σκοπός αυτής της εκδήλωσεις ήταν να καταλάβουν όλοι πως αν τον στηρίξουν σε αυτά που θέλει να κάνει θα τους στηρίξει και αυτός με ότι αυτό συνεπάγεται. Έβγαλε έναν λόγο και αναφέρθηκε σε θέματα που καίνε όπως τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και πως σκοπεύει να δώσει λύση, επίσης αναφέρθηκε στην ομάδα που σκέφτεται να χτίσει για να μπορεί να έχει διακρίσεις και τρίτον αναφέρθηκε στον νέο γήπεδο που σκέφτεται να χτίσει για την ποδοσφαιρική ομάδα. Έδωσε να καταλάβουν δηλαδή με τον τρόπο του το που μπορεί να φτάσει και μάλιστα σύντομα την ομάδα αλλά επίσης τους ζήτησε να είναι ενωμένος όλος ο ΠΑΟΚ για να γίνει πιο γρήγορα ο σχεδιασμός του.
    Με λίγα λόγια λοιπόν έχει σχεδιάσει κάποια πράγματα και προσπαθεί με τον τρόπο του να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια εμφανιστούν στον δρόμο του για να μπορέσει να τα υλοποιήσει. Γνωρίζει και ο ίδιος πόσο καίει το θέμα του γηπέδου και προσπαθεί να τους έχει όλους με το μέρος του. Οταν πεισθεί ότι όλοι είναι μαζί του και τον στηρίζουν τότε θα ξεκινίσει την ανέγερση του νέου γηπέδου.
Υ.Γ1: Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε πως ο Σαββίδης θα αναλάβει Πρόεδρος του Α.Σ. Λέτε?
Υ.Γ2: Το ίδιο πουλάκι μου σφύριξε πως έχει βρεθεί ήδη ο χώρος για το νέο γήπεδο.
Υ.Γ3: Που θα γίνει το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ?
Πολλά ερωτηματικά άφησε η χθεσινή εκδήλωση, μάλλον σύντομα θα έρθουν και οι απαντήσεις. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ