ΣΙΝΕΜΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΣΙΝΕΜΑ

Gangster Squad (2013)

- Μεταφρασμένος Τίτλος:
Οι Διώκτες του Εγκλήματος

Αστυνομική | 113'

Πλοκή:


Λος Άντζελες, 1949. Ο αδίστακτος μαφιόζος Μίκι Κοέν έχει πάρει τον έλεγχο της πόλης, αποκτώντας περιουσία από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία και κάθε στοίχημα που παίζεται στα δυτικά του Σικάγο. Κι όλα αυτά, απολαμβάνοντας την προστασία όχι μόνο των πρωτοπαλίκαρών του, αλλά της αστυνομίας και των πολιτικών που κρατάει στο χέρι. Με τόση δύναμη, είναι εύκολο να τρομοκρατήσει ακόμα και τους πιο γενναίους αστυνομικούς της πιάτσας... εκτός ίσως από μια μικρή μυστική ομάδα της αστυνομίας του Λος Άντζελες, με επικεφαλής τον αστυνόμο Τζον Ο’Μάρα και τον Τζέρι Γούτερς, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν τον κόσμο του Κοέν.


- Παραλειπόμενα:


Jamie Foxx (Κ. Χάρις), Bryan Cranston (Μ. Κέναρντ) και Adam Brody, Joel Edgerton, Luke Evans, Joseph Gordon-Levitt (Τζ. Γούτερς) ήταν υποψήφιοι να παίξουν. Από γυναίκες: Ashley Greene, Teresa Palmer, Camilla Belle, Aly Michalka, Lily Collins, Emmy Rossum, Amanda Seyfried και Maggie Grace (Γκ. Φάραντεϊ), Amy Adams και Kate Winslet (Κ. Ο’Μάρα).


Είχε προγραμματιστεί αρχικά να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2012. Κατά τραγική σύμπτωση, η ταινία συμπεριλαμβάνει μια σκηνή κατά την οποία πυροβολισμοί από αυτόματα όπλα βγαίνουν από την οθόνη του αίθουσας κινηματογράφου στο Χόλιγουντ, προκαλώντας φρίκη στους θεατές που σπεύδουν προς την έξοδο. Η εν λόγω σκηνή υπήρχε μέσα στο τρέιλερ της ταινίας που ανακοίνωνε την κυκλοφορία της στις 7 Σεπτεμβρίου και το οποίο προβάλλονταν στους κινηματογράφους πριν την έναρξη των ταινιών, ακόμα και πριν το Dark Knight Rises, επίσης της Warner. Μετά το τραγικό περιστατικό του Ντένβερ, όπου ένας μασκοφόρος άντρας άνοιξε πυρ μέσα σε κινηματογράφο και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του Dark Knight Rises, αφήνοντας πίσω του 12 νεκρούς και 38 τραυματίες, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να αποσύρουν το τρέιλερ από παντού καθώς και να μεταφέρουν την ημερομηνία εξόδου της ταινίας από τον Σεπτέμβριο του 2012, στον Ιανουάριο του 2013.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ