βιβλιο 1 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

βιβλιο 1

τιτλοσ

Η χιονοδρομία στην Ελλάδα  
 
Η χιονοδρομία στην ΕλλάδαΗ χιονοδρομία στην Ελλάδα 
Η χιονοδρομία ως αθλητική δραστηριότητα εμφανίζεται παγκοσμίως, προς τα τέλη του 19ου αιώνα.  Αναλογιζόμενοι τη δυσχερή κοινωνικοοικονομική κατάσταση της δεκαετίας του '30 μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η χιονοδρομία εμφανίστηκε σχετικά γρήγορα στη χώρα μας.
Ο Γιώργος Μαρτζούκος και Βασίλης Παπαχρηστόπουλος γράφοντας αυτό το βιβλίο καταθέτουν ένα μοναδικό σύγγραμμα βασισμένο σε προσωπικές εμπειρίες, μαρτυρίες ανθρώπων του χώρου, καθώς και στα τεχνικά αποτελέσματα των αγώνων. Χρησιμοποιούν τον χρόνο και την ιστορική πορεία της χώρα μας, ως μοναδικό γνώμονα για την εξέλιξη και ανάπτυξη της χιονοδρομίας στην Ελλάδα.
Είναι το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο που έχει γραφτεί ποτέ για την ιστορία των χιονοδρομιών στην Ελλάδα και καλύπτει ένα σημαντικό κενό της βιβλιογραφίας στο χώρο αυτό.
Η χιονοδρομική δραστηριότητα στην Ελλάδα κατά τον Γιώργο και το Βασίλη δεν εξετάζεται ως ιστορικό γεγονός αλλά αναφέρεται στην συνεχή εξέλιξη του αθλήματος, με την οργάνωση, τους θεσμούς, την στελέχωση, τα σωματεία, τις ομοσπονδίες, του
Λεπτομέρειες
 
ΚΩΔ. SKU1161272
Βάρος 1.68 Kg
Συγγραφέας Μαρτζούκος, Γεώργιος Α.
ISBN 960-200-152-6
Εκδόσεις Ελευθερουδάκης
Αριθμός σελίδων 407
Έτος έκδοσης 2010
Τιμη: €30.00
Επιλογές

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ