shmera - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

shmera



Παρέδωσαν τον εγχώριο τίτλο σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, αλλά φέτος στοχεύουν ψηλότερα… Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης μονομαχούν στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» της Βεστφαλίας στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League το βράδυ της Τετάρτης. 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετά το 2-0 επί της Μάιντς το Σάββατο παραμένει στη δεύτερη θέση της Bundesliga και το -20 από τη μαθηματικά πρωταθλήτρια Μπάγερν. Έχοντας αποκλειστεί και στο Κύπελλο, στοχεύει σε νέα υπέρβαση στη φετινή πορεία της στο Champions League. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, μιας και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ξεπέρασε τον τραυματισμό του. 

Στον αντίποδα, η Ρεάλ προέρχεται από το 3-1 επί της Μπέτις, αλλά έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν απέχει 13 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς τιμωρημένος είναι ο Άλβαρο Αρμπελόα, ενώ τραυματίας είναι οι Μαρσέλο και αμφίβολος ο Λούκα Μόντριτς. 

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στη φάση των ομίλων φέτος, με τη Ντόρτμουντ να κερδίζει τις εντυπώσεις με 2-1 στη Βεστφαλία και 2-2 στο «Μπερναμπέου».

http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=274066

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ