ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ

ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΟΚ, ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


   Με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη μπαίνω στην διαδικασία να γράψω αυτό το άρθρο.
 
   Έκανε αρχικά το αυτονόητο, παρουσίασε τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ τον κ.Στέφενς και ουσιαστικά έδωσε το έναυσμα για την νέα εποχή στην ομάδα.
    Ήταν κάτι παραπάνω από αισιόδοξος αλλά και ειλικρινής μαζί του κατα την διάρκεια της παρουσίασης λέγοντας πως θα επιβραβεύση την επιτυχία αλλά δεν θα τον συγχωρήσει στην αποτυχία. Ο Ολλανδός από την πλευρά του 100% διαβασμένος για το που ήρθε είπε πολλά και διάφορα που σίγουρα γεμίζουν αισιοδοξία τον οπαδό του ΠΑΟΚ.
   Πέραν της παρουσίασης του νέου προπονητή όμως ας μπούμε και στην ουσία της χθεσινής ημέρας που ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Σαββίδης.


   Για ακόμη μια φορά τόνισε πως με αυτόν στο τιμόνι της η ομάδα έχει έναν και μόνο στόχο να γίνει ισχυρή σε Ελλάδα και Ευρώπη και να πρωταγωνιστεί με τίτλους και διακρίσεις. Απαίτησε από τον νέο προπονητή την κατάκτηση τουλάχιστον ενός τίτλου, την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στο βάθος αγναντεύει το Τσάμπιονς Λίγκ.
  Όλα αυτά για να γίνουν όμως χρειάζονται πολλά. Υποδομές, ισχυρή ομάδα, συσπείρωση του κόσμου και όπως  είπε και ο Στέφενς μια Τούμπα φρούριο.
  Ο κ. Σαββίδης επίσης έστειλε μήνυμα σε αυτούς που τον αμφισβητούν πως όχι μόνο είναι ισχυρός και ως προσωπικότητα και φυσικά οικονομικά αλλά θα το αποδείξει και μάλιστα σύντομα. Αποκάλυψε την πρόταση που κατέθεσε για την αγορά του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης και μάλιστα με έγγραφη τοποθέτηση είπε στον κ. Σαμαρά πως όποιοσδήποτε άλλος κι αν εμφανιστεί να το ζητήσει ο ίδιος δίνει 50 εκ. ευρώ περισσότερα από όσα θα του δώσει εκείνος. Επίσης αποκάλυψε τον ετήσιο τζίρο που έχει μια από της επιχειρήσεις του που ανέρχετε στα 2 δις ευρώ. Αυτά τα δύο από μόνα τους νομίζω πως καλύπτουν το ερώτημα κάποιων αν έχει λεφτά και δύναμη ή αν είναι μπατίρης και μπλοφατζής.
   Μίλησε επίσης για την νέα βάση του ΠΑΟΚ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους αρμόδιους της πόλης για να αγοράσει τα στρέμματα που θέλει να δημιουργήσει τις εγκαταστάσεις της ομάδας.
  Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των χρεών και τόνισε ξανά την πρόταση που έχει καταθέσει για την αποπληρωμή τους. Πληρώνω 11,5 εκ ευρώ και αφήνετε ήσυχο τον ΠΑΟΚ είπε στον κ. Σαμαρά αν δεν θέλετε αυτά δεν θα πάρετε ούτε 11,5 ευρώ.
  Και φυσικά αναφέρθηκε και σε αγωνιστικά θέματα με παίκτες που έχει προσεγγίσει για να φέρει στον ΠΑΟΚ. Είπε και κάποια ονόματα εξ αυτών Μπερμπάτοφ, Ντρογκμπά και Ροναλντίνιο μάλιστα για τον τελευταίο είπε και το ποσό που του πρόσφερε 6,5 εκ ευρώ αλλά αυτός δεν ήθελε να ακούσει για να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και φυσικά πως το φετινό μπάτζετ της ομάδας δεν έχει ταβάνι, θα είναι όσο χρειαστεί για να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν.
   Γενικά ένα σχόλιο που θέλω να κάνω είναι πως με την χθεσινή του παρουσία ο Σαββίδης ανέβασε πολύ τον πήχη της ομάδας, έβαλε στόχους με ιδιαίτερο ρίσκο και μου έδειξε ένας άνθρωπος που όταν θέλει κάτι θα κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει. Δεν νομίζω πως μπήκε στην διαδικασία να λαϊκίση για να φανεί καλός στους οπαδούς της ομάδας μου φάνηκε πως έχουμε να κάνουμε με ένα σοβαρό άτομο που ξέρει τι θέλει και πως να το κάνει δικό του.
Υ.Γ Στην επόμενη συνέντευξη που θα γίνει καλό είναι να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και μια πιο σωστή ροή για τις ερωτήσεις των Δημοσιογράφων που ήταν στον χώρο. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ