ΠΑΟ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΠΑΟ

ΤΟ ''ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ'' ΚΑΙ Η ΠΑΙΑΝΙΑ

tou ΘΑΝΟΥ ΚΑΣΑΠΗ
Δεν θέλω να σας μιλήσω για ψυχικές διαταραχές καλοκαιριάτικα, αλλά η επικείμενη πώληση της Παιανίας στην ΕΠΟ με αναγκάζει. Το ''σύνδρομο της Στοκχόλμης'' λοιπόν είναι ένα φαινόμενο, οπού το θύμα αναπτύσσει συναισθηματικούς δεσμούς με τον θύτη. ...
  Στην περίπτωση μας το θύμα είναι ο Παναθηναίκός και ο θύτης, η αμαρτωλή ΕΠΟ. Για την ακρίβεια το θύμα είναι ο παλιός Παναθηναϊκός, επι ''κατοχής'' της οικογένειας. Η ΕΠΟ πάλι, παλιά ή νέα δεν αλλάζει ρόλο, παραμένει ο θύτης.
  Το ''σύνδρομο της Στοκχόλμης'' λοιπόν. Δεν εξηγείται αλλιώς πως ο πρώην έστω πρόεδρος μιας ομάδας που της έχουν στερήσει τόσα πολλά στο γήπεδο, που της έχουν κλέψει πρωταθλήματα, μπορεί και κάνει διαπραγματεύσεις, με αυτόν (ΕΠΟ) που ευθύνεται για όλες αυτές τις βρωμιές και τις ατιμίες, εις βάρος της της (πρώην πλέον) ομάδας του.
  Μιας ομάδας που αυτός και η οικογένεια του, ηταν αφεντικά 30  χρόνια. Μια ολόκληρη ζωή. Που θα έπρεπε να είναι ''ένα'' μαζί της, ένα τεράστιο κομμάτι απο την ζωή του. Παλία αυτά!!!
  Αγάπησες εσυ και η οικογένεια σου τον Παναθηναίκό ποτέ ; Μήπως σας έλλειψαν τα χρήματα ξαφνικά, ώστε να φτάσεις σ' αυτό το κατάπτυστο σημείο να διαπραγματευτείς το οικόπεδο ( όπως ψυχρά αποκαλείς ένα κομμάτι της πράσινης ιστορίας ) με τον ''βιαστή'' σου ; Με αυτόν που σε έκλεβε μπροστά στα μάτια σου και 'σύ αντί να τον κυνηγήσεις, έστελνες τον ανιψιό σου για να φτιάχνει καινούργιες λίγκες, με αυτόν που ευνοούνταν απο τη κλοπή εις βάρος σου.
  Τέλος, καλή η δικαιολογία περί ''νέου σπιτιού των ποδοσφαιρικών εθνικών ομάδων''. Πήγατε με τον...συνομιλιτή σου να το ''περάσετε'' το θέμα πατριωτικά. Δεν μπορείς να τουμπάρεις πλέον, με τέτοιες δικαιολογίες τον κόσμο του Παναθηναϊκού (εκτός απο τους αιώνια πιστούς σου). Δεν ξέρω αν το μάθατε στην οικογένεια, αλλά ο Παναθηναϊκος αλλάζει. Μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω σε χρόνο, αλλά να είστε σίγουροι πως, ο στόχος του θα είναι το πρωτάθλημα και όχι η δεύτερη θέση. Και το πιο σημαντικό ; Ο καινούργιος Παναθηναϊκος δεν πάσχει απο κανένα σύνδρομο και θα τσακίζει όποιον προσπαθήσει να του κλέψει κάτι το οποίο κερδίζει με την αξία του, μέσα στο χορτάρι.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ