giorgos skartados - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

giorgos skartados

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ:Αν τολμάνε, να βγουν να μιλήσουν!



Ο μεγάλος άσσος χθες μίλησε έξω από τα δόντια στην τηλεοπτική εκπομπή ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ. Τι είπε για Ζαγοράκη και Βρύζα. Τί απάντησε σε αυτούς που τον κατηγόρησαν ότι πήγε σε ακαδημία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.


Γιώργο πως βλέπεις το νέο πρωτάθλημα;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ:  Μία από τα ίδια με ένα Ολυμπιακό ισχυρό και έναν ΠΑΟΚ ενισχυμένο.
Ο ΠΑΟΚ που έχεις δει μέχρι τώρα σου αρέσει;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ: Δεν έχω δει τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς. Αυτό οφείλεται στο ότι ο Στέφενς και πολύ λογικά κάνει πειραματισμούς σχετικά με την αρχική ενδεκάδα. Για αυτό χρησιμοποιεί σε κάθε ημίχρονο άλλους παίκτες. Πιστεύω ότι στο φιλικό με τους Γάλλους θα δούμε τον νέο ΠΑΟΚ.
-Γιώργο βλέπουμε ότι ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται είτε στην πρώτη ομάδα είτε στις ακαδημίες με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του. Ειδικά τα τελευταία χρόνια με δεκάδες. Γιατί εσύ δεν βρέθηκες ξανά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ; Είναι κάτι που έχει σχέση με σένα ή με τον ΠΑΟΚ;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ: Είμαι 6 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και ψάχνω να βρω δουλειά. Για το ότι δεν είμαι στον ΠΑΟΚ καλύτερα να ρωτήσετε τους προηγούμενους 2 προέδρους.
-Δηλαδή δεν είναι από την πλευρά σου η άρνηση;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ: Αν τολμούν ας βγουν να Μιλήσουν ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας. Αυτοί ξέρουν.
-Προκάλεσε σε μερικούς άσχημη εντύπωση ότι θα συνεργάζεσαι στην ακαδημία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Θεσσαλονίκη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ: Δεν συνεργάζομαι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι λάθος που θέλουν να περάσουν κάποιοι. Είμαι εκτός Θεσσαλονίκης και ο γιός μου με ενημέρωσε ότι παίζει άσχημα το όνομα μου στα ραδιόφωνα της πόλης σχετικά με αυτό. Είμαι επαγγελματίας προπονητής, έχω οικογένεια και πρέπει να δουλέψω για να τη ζήσω. Ο ΠΑΟΚ μου έχει κλειστές τις πόρτες και εγώ θα δούλευα παντού. Στον ΑΡΗ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.'Ωπου μου το προτείνουν.
Τώρα σχετικά με το θέμα δεν είναι ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Θεσσαλονικη. Κάποιος επιχειρηματίας φίλος μου αγόρασε τα δικαιώματα από τον Ολυμπιακό σχετικά με το να κάνει ανεξάρτητη ακαδημία εδώ. Αυτό είναι όλο.
-Στις μέρες το ντόπινγκ αναφέρετε όλο και συχνότερα. Η άποψή σου;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ: Σαν προπονητής λέω μακριά από αυτά. Είναι η μάστιγα των νέων ναρκωτικών της εποχής μας.
Στην εποχή που έπαιζες υπήρχε ντόπινγκ;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ :Όχι ιδιαίτερα. Όμως σε μια υπόθεση του Τσίγκωφ, χάσαμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα από αυτό.
 
Τα σχέδια σου για τη νέα χρονιά;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ: Εκτός από την προπονητική θα είμαι σχολιαστής 2-3 φορές την εβδομάδα για τους αγώνες του ΠΑΟΚ σε ραδιοσταθμό της πόλης.
EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ