ΠΟΙΟΣ ΣΑΒΙΟΛΑ ; ΑΝ... ΕΧΕΙΣ ΕΠΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΣΑΒΙΟΛΑ ; ΑΝ... ΕΧΕΙΣ ΕΠΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ !

Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα, να λεμε '' Θα το ''σηκώσει'' ο... ''Τάδε'' απο τον Δεκέμβρη '' λόγω των μεγάλων βαθμολογικών (και όχι μόνο) διαφορών που έχει συνήθως, απο τους υπόλοιπους που ακολουθούν. Τέρμα αυτά . Η ΕΠΟ ( πάντα σε συνεργασία με την διοργανώτρια αρχή) μας απαλλάσει απο αυτό το άγχος (να περιμένουμε πέντε μήνες) και με τις τελευταία της αποφάση δαφνοστεφανώνει τον... ''Τάδε'' απο τον Ιούλιο κι όλας !!
  Μετά την  πρωτοποριακή απόφαση της ομοσπονδίας, να απαγορευθεί η είσοδος στους δημοσιογράφους απο τη συνεδρίαση στις 14 Ιουλίου, κάτι πρωτόγνωρο για όλους, αφού απο καταβολής ΕΠΟ δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Χαλάλι όμως! Όταν έχεις πρόεδρο σαν τον Σαρρή τα συγχωρείς κάτι τέτοια. Την άλλη μέρα για να λέμε την αλήθεια ''πνίγηκε'' λγάκι η είδηση, αλλά είπαμε, χαλάλι!!!
  Μετά λοιπόν την πρωτοπωρία, ήρθε και η... πρωταπριλιά ! Γιατί μόνο σαν ψέμα ακούγεται η σημερινή απόφαση του Σαρρή. Δεν την πήρε εύκολα, ''μπαμ και κάτω'', χρειάστηκε και την παραίνεση του... Ανθού της Λιβαδειάς. Τί αποφάσισε; Τη φίμωση των παραγόντων των ΠΑΕ με όπλο την τιμωρία. Συγκεκριμένα στις τρείς φορές που ένας παράγοντας θα τολμήσει να δυσφημίσει την ΕΠΟ ή τα όργανα της, όπως η ΚΕΔ π.χ., θα τιμωρείται η ομάδα του με 3 βαθμούς μείον. Μάλιστα για να μην φανεί ως ''αντιποδοσφαιρική'' η απόφαση, υπήρξε μια τροποποίηση με την βοήθεια του Νομικού Συμβούλου Κουρίδη και έτσι τώρα η αφαίρεση βαθμών θα επιβάλλεται μετά τις 3 φορές σε απολογία. Μεγάλη η διαφορά! Είναι ανθρωπιστής ο πρόεδρος!! Το αστείο της υπόθεσεις είναι πως, η ποινή θ' αφορά οποιοδήποτε στέλεχος ομάδας, δλδ απο τον πρόεδρο μέχρι τον προπονητή ή ποδοσφαιριστή, πιθανόν και τον κηπουρό της ομάδας ή ακόμα και τον μασέρ!! Σαρρής είναι αυτός, όλα να τα περιμένεις.
  Περιττό ν΄αναφέρω πως το όλο σκηνικό έγινε στην ''λούφα'' καλοκαιριάτικα, με σκοπό να μην υπάρξουν πολλές αντιδράσεις και να προλάβει να τεθεί σε ισχύ απο την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
  Τέλος, η ΕΠΟ με αυτή την απόφαση-τιμωρία έχει ''στοχεύσει'' ήδη τις ομάδες που θα προσπαθήσει να ''χτυπήσει''. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Παναχαϊκη απο την Football league αλλά και ΑΕΚ είναι ήδη με την ''κόκκινη κουκίδα στο μέτωπο''. Ή για να το πούμε καλύτερα, Αλαφούζος, Σαββίδης, Κούγιας και Μελισσανίδης  πρέπει να συνηθίσουν το φίμωτρο. Ή αλλιώς ν΄αντιδράσουν σαν μια ομάδα. Το ''αφεντικό'' νευρίασε και οι αυλικοί πιάσαν δουλειά.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ