ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ...

ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΚΑΣΑΠΗ
Ο Παναθηναϊκός έκανε χθες μια πολύ κακή εμφάνιση. Δεν θέλω για ακόμη μια φορά να τα ρίξω όλα στις γνωστές διακαιολογίες, του τύπου είναι τα περισσότερα παιδιά που έχουν ελάχιστες εμπειρίες σε τέτοιο επίπεδο ή ότι αυτό που είδε ο κόσμος χθές( με την Βαλενσιέν) και ξενέρωσε, δεν θα έχει και μεγάλη σχέση με τον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς. Αλλά όχι και όλη αυτή η γκρίνια που έχει αρχίσει απο χθές... Με γεμάτη Λεωφόρο και αισιοδοξία ο Παναθαναϊκος δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα !
  Ναι ήταν πολύ κακή η εμφάνιση , τράγική για όποιον θέλει, αποδεκτό και αυτό. Μέχρι εκεί όμως ρε παιδί μου!! Δεν μπορείς να είσαι Παναθηναϊκός και να λες '' Αυτό το πράγμα δεν είναι ομάδα''. Ομάδα είναι και μάλιστα οργανωμένη. Απο το αγωνιστικό τμήμα έως το διοικητικό. Ποιός δεν γνωρίζει πως, η ΠΑΕ αυτή τη στιγμή δεν έχει τα χρήματα για να κάνει υπερβάσεις και πρέπει όλα να γίνονται νοικοκυρεμένα. Κανείς δεν έταξε παιχταράδες-κράχτες εκατομμυρίων ευρώ. Απο την αρχή της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας απο τον Αναστασίου μέχρι και τώρα, ή ακόμα αν θέλετε απο τη στιγμή που βρέθηκε ένας άνθρωπος να πάρει και να οδηγήσει μια καταχρεωμένη ΠΑΕ (Την εποχή που τα άλλα ποντίκια το εγκατέλειπαν το πλοίο ),  η ομάδα δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί ως ΟΜΑΔΑ.  Ακόμα και πέρυσι κρατήθηκε σε όλα τα ντέρμπι όρθια αγωνιστικά και πέτυχε και κάποιους στόχους διοικητικά. Με πρώτο και καλύτερο, την μείωση του τεράστιου ελλείματος που άφησαν οι ...σωτήρες, αλλά και την επιστροφή στη Λεωφόρο, η οποία για να γίνει πραγματικότητα χρειάστηκε να δουλέψουν πολλοί. Και το σημαντικότερο, την αγορά προπονητικού κέντρου. Μη μου πείτε ότι είχαμε, εκείνο δεν ήταν ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Και όλα αυτά γιατί η δουλειά ήταν ΟΜΑΔΙΚΗ.
  Τελευταία είχε αρχίσει ν' ακούγεται χαμηλόφωνα και ένα ανέκδοτο. Οτι ''η ομάδα είναι ίδια και χειρότερη της περσινής ΑΕΚ και θα έχει την ίδια κατάληξη''. Χθές ακούστηκε για τα καλά, μας έσπασε τ' αυτια !!! Αλλά τελικά το ανεκδοτάκι δεν ήταν αστείο, ήταν μάπα, για ΠΕΤΑΜΑ. Δεν χρειάζεται να αναλύσω γιατί ο Παναθηναϊκος δεν είναι ΑΕΚ. Το βρίσκω το λιγότερο ηλίθιο να συγκρίνεις μια ομάδα που έχει διοίκηση , κάνει μεταγραφές (δε μιλάω μόνο για τις έως τώρα, κάντε 1-2 μέρες υπομονή) και έχει κλάσεις ανώτερη ομάδα αγωνιστικά. Στον Παναθηναϊναικό δεν έγινε.... κάστινγκ όπως πέρυσι στην ΑΕΚ για να βρεθούν ποδοσφαιριστές, ο Παναθηναϊκός έχει συμβόλαια , έκανε και καινούργια με παίχτες που ήταν στο πλάνο του προπονητή και το κυριότερο θα κάνει κι άλλα, είπαμε όμως ελάχιστη υπομονή. Το κυριότερο βέβαια είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει Διοίκηση η οποία κάνει την μαγκιά της ακόμα και στην Nova και την ''στέλνει'' απο την μεθεπόμενη χρονιά. Γιατί δεν θέλει άλλα ''τηλεοπτικά ψίχουλα'', γιατί μπορεί να βρεί πολύ περισσότερα χρήματα ( και λιγότερο πόλεμο για όσους το' πιασαν). Πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαι με αυτή την...ηλίθια σύγκριση μεταξύ των δυο ομάδων.
  Τέλος, το κράξιμο όσοι είναι να πηγαίνουν στη Λεωφόρο, καλύτερα να το ''αφήνουν σπίτι'' πρώτα. Το τελευταίο που θέλει μια ομάδα σαν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ είναι οι γιούχες και οι κατάρες. Δυστυχώς σε αυτή την ομάδα, η γκρίνια και το κράξιμο (σε παίχτες, προπονητές κλπ) τα τελευταία χρόνια έγινε συνήθειο. Εδώ κάποιοι '' Παναθηναϊκάρες'' είχαν βγάλει άχρηστους τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Σισσέ σε μιά ημέρα (άσχετο που μετά έγιναν οι κωλοτούμπες), τον Μέντες και τον Καπίνο δεν θα έβγαζαν; Βούτυρο στο ψωμί τους...Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται στήριξη και όχι κράξιμο. Ειδικά οι καινούργιοι στην ομάδα.
Υγ... Οι άνθρωποι της ομάδας δεν αράζουν σε καμιά παραλία και την έχουν βάλει στον ''αυτόματο''. Δουλεύουν κάθε μέρα για να κλείσουν ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο, τα έχουμε πει, (οι άσχετοι λεφτάδες με το άθλημα και οι Mr '' θα θα θα'' την έκαναν), αλλά λίγη υπομονή. Ελάχιστη...
Υγ1... Επίσης χθές διάβασα ένα ωραίο, ότι λέει '' Ο Παναθηναϊκος θα πέσει στην Γ' Εθνική ή Football league 2 και μετά θα τον σώσει ο Βαρδινογιάννης''. Και μετά ΞΥΠΝΗΣΑΝ λέω εγώ. Δεν θα παρουσιαστεί με τίποτα τέτοια ''ευκαιρία'' για αυτή την οικογένεια. Αλλά σε περίπτωση που οι νοσταλγοί θέλουν κάτι τέτοιο, να ξέρουν πως αυτοί σε τέτοια περίπτωση θα '' σε κλοτσήσουν'' να πέσεις ακόμη χαμηλότερα. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ