ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ-ΒΡΥΖΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Ο ''ΧΟΡΗΓΟΣ'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ-ΒΡΥΖΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Ο ''ΧΟΡΗΓΟΣ''

ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ
Ένας μήνας πέρασε από το τελευταίο μου άρθρο που είχα γράψει με αφορμή την συνέντευξη του κ. Σαββίδη και είχα μιλήσει τότε για ισχυρό ΠΑΟΚ με φόντο το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
                          
Έκανα υπομονή ένα μήνα να δω τι ΠΑΟΚ δημιουργείται από τον Χούμπ Στέφενς και τον κ. Σαββίδη. Τελικά αυτό που κατάλαβα και νομίζω έγινε κατανοητό από όλους είναι πως ο ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν θα είναι των Βρύζα-Ζαγοράκη με την φιλική και οικονομική συμμετοχή των Στέφενς και Σαββίδη. 
Ο ΠΑΟΚ που φτιάχνεται αυτές τις μέρες για να είναι έτοιμος είναι ο ΠΑΟΚ που χτίστηκε και το 2007 με την διαφορά πως αυτήν την φορά φτιάχνεται με Έλληνες παίκτες κυρίως και κανα δυο προσθήκες ξένων συν τους πιτσιρικάδες που μπαίνουν στην πρώτη ομάδα και θα φέρουν τα λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ με ενδεχόμενη πώλησή τους. Η διαφορά επίσης που υπάρχει από το 2007 με το σήμερα είναι πως στον πάγκο δεν κάθεται ο κ Σάντος αλλά ο κ. Στέφενς. Πιο εξελιγμένος ως προπονητής με πιο επιθετική φιλοσοφία και πολύ πειθαρχία.
 Η τεράστια όμως διαφορά του 2007 με το σήμερα είναι πως ο ΠΑΟΚ πλέον για να καλύψει τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί έχει αυτό που του έλλειπε το 2007.  Τον άνθρωπο που θα χώσει το χέρι στην τσέπη και θα βγάλει το ρευστό που έλλειπε τότε. Έχει τον βασικό ''χορηγό'' με τα πολλά χρήματα που τον υποχρεώνει να μην σκέφτεται πως θα πληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας γιατί είναι κάθε μήνα πληρωμένα και είναι δεμένο αυτό προς το παρόν και αυτός είναι ο κ. Σαββίδης.
 Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι το εξής: Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας είναι αυτοί που έχουν δίπλα τους τον κ.Σαββίδη και όχι το ανάποδο για να απαντήσω και στο ερώτημα αρκετών γιατί τους έχει δίπλα του ο Ιβάν αφού δεν έκαναν καλά την δουλειά τους τότε. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει. Όσο κι αν φαίνεται πως ο κ.Σαββίδης είναι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ (οικονομικά και δεν διαφωνώ) στην ομάδα κουμάντο κάνουν οι Βρύζας και Ζαγοράκης. Δεν λεώ πως θα τα παν άσχημα γιατί και το 2007 που ανέλαβαν στην ομάδα έδωσαν την ποιότητα που της έλλειπε και ο ΠΑΟΚ και τίτλους διεκδίκισε και κόντραρε Ολυμπιακό και ΠΑΟ που ήταν και οι δυο ισχυροί τότε απλώς έκαναν μεγάλα λάθη στην οικονομική διαχείριση.
 Αυτήν την φορά φρόντισαν να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη και να ξαναχτίσουν μια ποιοτική ομάδα  που αυτήν τη φορά δεν θα είναι έτοιμη να διεκδικεί τίτλους αλλά θα τους κατακτήσει κι όλας.
Υ.Γ 1Ο κ.Σαββίδης είναι η καύλα που έλλειπε από τον κόσμο και ο άνθρωπος που θα ξαναέδινε όραμα στον κόσμο.
Υ.Γ 2 Δεν είναι τυχαίο πως ο κόσμος ξαναπαίρνει διαρκείας καλοκαιριάτικα χωρίς να έρθει το μεγάλο όνομα και μόνο που υπάρχει ο Ζαγοράκης που έμαθε τον κόσμο να πληρώνει και να έχει θέση στο γήπεδο εξασφαλισμένη από τώρα φτάνει και περισσεύει.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ