Κέρδισε και τον κόσμο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Κέρδισε και τον κόσμο

















Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος από τον φιλοξενούμενο Απόλλων Καλαμαριάς στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετούς κινδύνους για την εστία του Βαλσαμάκη. Από την άλλη μεριά οι ''Πόντιοι'' αναλώθηκαν σε προσωπικές ενέργειες του Δρόσου ο οποίος προσπάθησε αρκετές φορές να παίξει τον ρόλο του δημιουργού στις αντεπιθέσεις αλλά βρήκε μπροστά  του τον Κοντοδήμο που ήταν εκ των διακριθέντων του πρώτου ημιχρόνου μαζί με τον Ματσούκα που μέχρι στιγμής είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την άμυνα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές ούτως ώστε να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους. Ο Ηρακλής για ακόμα ένα ημίχρονο μπήκε δυνατά αλλάζοντας όμορφα την μπάλα παίζοντας ένα ποδόσφαιρο το οποίο οι κυανόλευκοι έπαιξαν στα  play off. Ο φιλοξενούμενος Απόλλων Καλαμαριάς δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημειο του παιχνιδιού τον Ηρακλή παρόλο που σκόραρε σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας των κυανόλευκων.

Εντεκάδες:

Ηρακλής(Γκόγκιτς): Κηπουρός(74' Κολίτσι) , Μπριλάκης(66' Κοντέων), Παπαστεριανός(55' Σαββίδης), Κοντοδήμος(55' Χιντζίδης), Λίμα(46' Μπάμπα), Πορτουλίδης(70' Ονουάτσι), Μπουκουβάλας, Κυριάκος(72' Νατσιόπουλος), Ματσούκας(62' Τσιλιανίδης), Σιατραβάνης (55' Ινζόγλου), Ζαχόρα(46' Σότα)

Απόλλων Καλαμαριάς(Παντζιαράς): Βαλσαμάκης(46' Καρατζιοβαλής), Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος(66' Παντελιάδης), Βλάχος(46' Ναλμπάντης), Βέργος(50' Μωυσίδης), Πέλκας(62' Προβατίδης), Αθανασιάδης(60' Κουάντιο), Δρόσος(53' Πασιαλής)



Live: Πρώτο Ημίχρονο

15' Γκολ: Σέντρα του Ματσούκα από δεξιά, ο Ζάχορα παίρνει την κεφαλιά από το Μανουσαρίδη και κάνει το 1-0.

18:35 Η βροχή έκανε την εμφάνιση της στο Καυτανζόγλειο, καιπλέον το παιχνίδι γίνεται κάτω από καταρακτώδει βροχή.

40' Ωραία αναπτύσσεται
ο Ηρακλής από τον χώρο του κέντρου, ο Ματσούκας δίνει στο Σιατραβάνη ο οποίος κάνει το σουτ, η μπάλα σκάει στο βρεγμένο γήπεδο και πάει στο δοκάρι. Δεύτερη καλή στιγμή για τον Ηρακλή.


Live: Δεύτερο Ημίχρονο

19:05 Ο ήλιος κάνει την επανεμφάνιση του στο Καυτανζόγλειο.

52' Ωραία σέντρα του Μπουκουβάλα από δεξιά, ο Σιατραβάνης κάνει το πλασέ αλλά ο Μωυσίδης έδιωξε την μπάλα πρωτού  καταλήξει στα δίχτυα του Καρατζιοβαλή.

62' Γκολ: Ο Κυριάκος κερδίζει το φάουλ από το Πέλκα. Ο Χιντζίδης εκτελεί και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Καρατζιοβαλή.

71' Γκολ. Ο Ηρακλής κάνει το 3-0 με τον 23χρονο Ιβοριανό Μπάμπα. Ο Κυριάκος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, και ο  Μπάμπα από κοντά έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ.

80' O Σότα βγήκε μόνος του απέναντι στον Καρατζιοβαλή με τον δεύτερο να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ το ριμπάουντ του Χιονίδη εξουδετερώθηκε και αυτό από τον έμπειρο τερματοφύλακα του Απόλλων Καλαμαριάς.

83' Ο Παντελιάδης εκτελεί το φάουλ, λίγα μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κολίτσι.

87' Γκολ. Ο Καούντιο κάνει την σέντρα από αριστερά, και ο Προβατίδης με κοντινή κεφαλιά κάνει το 3-1.





ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ