Υπέγραψε ο Μπάμπα, κοντά και σε μεσοεπιθετικό - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Υπέγραψε ο Μπάμπα, κοντά και σε μεσοεπιθετικό

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μπάμπα ο οποίος εδω και αρκετές ημέρες προπονείτε με την ομάδα των κυανόλευκων και σήμερα υπέγραψε και επίσημα το συμβόλαιο του αφού ο Σίνισα Γκόγκιτς άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του. 
Εκτός από την απόκτηση του Μπάμπα, ο Ηρακλής κινείται για την απόκτηση μεσοεπιθετικού που θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα οι κυανόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή χωρίς όμως να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες, Οι επόμενες δυο ημέρες είναι κρίσιμες για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού καθώς στις 31 Αυγούστου τελειώνει η μεταγραφική περίοδος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής (Μπάμπα)
O Hassoma Bino Bampa υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ηρακλή παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας κ. Κώστα Τσαλίκη και αμέσως μετά δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή, σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θέλω και εγώ από την δική μου πλευρά να βοηθήσω στην προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει ο Ηρακλής στην μεγάλη κατηγορία όπου και ανήκει. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με εμπιστεύτηκαν και θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Όλοι μαζί με την  βοήθεια του κόσμου μας είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να  τα καταφέρουμε και  να πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ