Μεγάλη κινητικότητα για μεσοεπιθετικό - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Μεγάλη κινητικότητα για μεσοεπιθετικό




Ο Ηρακλής κινείτε για την απόκτηση αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού ο οποίος θα δώσει το κάτι παραπάνω στην επιθετική γραμμή του Ηρακλή. Το γεγονός ότι δεν ακούγεται κανένα όνομα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως θετικό διότι οι κυανόλευκοι δεν θέλουν να μπαίνουν σε πλειστηριασμούς.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι σίγουρα θα έχει πέσει το κασέ τους κατά πολύ καθώς έχουν μείνει ελάχιστες ώρες για το κλείσιμό της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Ημίθεος μιλάει με ποδοσφαιριστές όμως πρέπει να βιαστεί αφού ο χρόνος δεν είναι ο απαιτούμενος για να κοιτάξει κι άλλες περιπτώσεις ο κ. Τσαλίκης που έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν υψηλό κασέ θα τον κατέβασαν σε χαμηλό επίπεδο ούτως ώστε να κλείσουν σε κάποια ομάδα, πράγμα το οποίο θέλει να επωφεληθεί και ο Ηρακλής. Στο στόχαστρο του Σίνισα Γκόγκιτς βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος κατά τα λεγόμενα του στο τελευταίο φιλικό(σ.σ. Απόλλων Καλαμαριάς)  αν αποκτηθεί σίγουρα θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του Σερβοκύπριου προπονητή των κυανόλευκων.

Το blog της ''Αθλητικής Γνώμης'' θα σας κρατάει ενήμερους για τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις των ομάδων της πόλης μας και όχι μόνο.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ