ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ;

ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΚΑΣΑΠΗ
Τρελίτσα άρχισε να πουλάει η Σάντερλαντ, ζητώντας απο τον Παναθηναϊκο τον Μαυρία δανεικό !! ''Σκωτσέζοι'' οι Άγγλοι της Σάντερλαντ ή απλά πονηροί ;Όχι τίποτα, αλλά δε θα του πήγαιναν και τα... κόκκινα! Εδώ ο Μαυρίας σε... έκσταση μετά το γκολ του πέρυσι εναντίον του Ολυμπιακού.
  Πρώτα ενδιαφέρθηκαν για τον ποδοσφαιριστή δίνοντας ένα ποσό που δεν ικανοποιούσε τον Παναθηναϊκό , ξαφνικά κατέθεσαν πρόταση που έφτανε τα 3,5 εκ. ευρώ την οποία και αποδέχτηκαν οι πράσινοι, στη συνέχεια ζήτησαν κάποιες μέρες διορία ώστε να γίνουν κάποιες ( απαραίτητες ) ιατρικές εξετάσεις στον παίχτη, αλλά επειδή ο γιατρός της ομάδας βρίσκονταν εκτός Αγγλίας θα καθυστερούσε το deal λίγο ακόμα. Γύρισε ο γιατρός, αλλά η ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας ζήτησαν και νέα διορία γιατί όπως έλεγαν έπρεπε πρώτα να ''ξεσκαρτάρουν το ρόστερ τους και μετά να κάνουν μεταγραφές. Ε κάπου εκεί το τελείωσε το θέμα ο ίδιος ο Παναθηναϊκος ξεκαθαρίζοντας τους πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται.
  Έτσι φτάσαμε στο χθεσινό απόγευμα και στη νέα πρόταση τους ( μέσω mail παρακαλώ) η οποία ήταν απλά για γέλια. Ζήτησαν δανεικό τον Μαυρία !! Πρώτον με τη στάση τους όλο αυτό το καιρό, δεν σεβάστηκαν τον Παναθηναϊκό, νομίζοντας πως έχουν να κάνουν μ'εναν σύλλογο που σκοπό έχει να ξεπουλήσει, έναν πάνω απ' όλα μεγάλο ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι κεφάλαιο για την ομάδα. Σύν τοις άλλοις δεν σεβάστηκαν τον ίδιο τον Μαυρία (με τον οποίο τα είχαν βρει σε όλα) και έχουν και το θράσος, γιατί για θράσος πρόκειται, να ζητούν τον παίχτη δανεικό. Και αυτή είναι ομάδα της Premiership. Ο ερασιτεχνισμός στο μεγαλείο του !!
  Την απάντηση που πήραν στη χθεσινή τους πρόταση την φαντάζεστε. Την ίδια άποψη έχει πλέον και ο παίχτης. Δεν έχει αναγκη τέτοιες... προτάσεις ο Παναθαναϊκός, αλλά ούτε ο ίδιος ο Μαυρίας. Η αξία του είναι τόσο μεγάλη και απο προτάσεις όσες θέλει. Το μέλλον του ανήκει!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ