Αναποτελεσματικότητα και ατυχία: 71 τελικές, 2 γκολ, 2 βαθμοί - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Αναποτελεσματικότητα και ατυχία: 71 τελικές, 2 γκολ, 2 βαθμοί

Αναποτελεσματικότητα και ατυχία: 71 τελικές, 2 γκολ, 2 βαθμοίΗ στατιστική στην περίπτωση του Άρη είναι όντως ο καλύτερος τρόπος για να πει κανείς ψέματα. Ή τουλάχιστον αν κάποιος έβλεπε τα στατιστικά του Άρη στα παιχνίδια με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο, τότε σίγουρα δεν θα έλεγε πως οι κίτρινοι μετρούν μόλις δύο βαθμούς.
Υπό την καθοδήγηση του Σέρβου τεχνικού ο Άρης είχε 17 τελικές προσπάθειες με τον Λεβαδειακό, 15 τελικές προσπάθειες με τη Ξάνθη, 18 τελικές προσπάθειες με τον Παναιτωλικό. Σύνολο 50 τελικές και… κατάφερε – γιατί περί κατορθώματος πρόκειται – να σκοράρει μόλις μία φορά!
Στον αντίποδα, έχει δεχτεί μόλις 23 τελικές, δηλαδή λιγότερες από οχτώ σε κάθε παιχνίδι, αλλά έχει δεχθεί τρία γκολ, όλα από δικά του παιδαριώδη λάθη, δείγμα της ποδοσφαιρικής αφέλειας που διακατέχει την ομάδα.
Ο Άρης έχει παρουσιάσει βελτίωση στον τρόπο που αναπτύσσεται μέσα στο παιχνίδι, στον τρόπο που επιτίθεται, όμως μέχει εκεί.. Η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα, είτε λόγω αναποτελεσματικότητας (συνολικά έχει 2 γκολ με 71 τελικές προσπάθειες!), είτε λόγω ατυχίας (τρία δοκάρια), σημασία έχει όμως ότι γκολ δεν μπαίνει και νίκες δεν έρχονται.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ