Δεν του βγήκε - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν του βγήκε

Χακόμπο: Το καλύτερό του φετινό παιχνίδι, με σωστές τοποθετήσεις, γρήγορες αντιδράσεις και καμία ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε.

Κίτσιου: Δεν ήταν σε καλό φεγγάρι κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι που είχε βεβιασμένες ενέργειες παρά την προσπάθεια που κατέβαλε. Αμυντικά δεν είχε θέματα και κράτησε τη θέση του.

Κατσουράνης: Είχε καθαρό μυαλό και ήταν καλός σε όλους τους τομείς. Αμυντικά πρόλαβε πολλά δεινά, ενώ δημιουργικά έβγαλε τη μπάλα με υπομονή και καλές επιλογές από την άμυνά του. Πρωταγωνίστησε και στη φάση του πέναλτι που δε δόθηκε, αφού αυτός πήρε την κεφαλιά που πήγε στο χέρι του Μπούρμπου.

Βίτορ: Πάλι είναι πολύ συγκεντρωμένος, τον κρεμάνε οι μέσοι της ομάδας στη φάση του γκολ. Πάει πολύ καλά αμυντικά από εκείνη τη φάση και μετά, ενώ πρωταγωνιστεί σε τρεις φάσεις για γκολ, μέσα και αυτή της ισοφάρισης. Το οποίο μάλλον και πέτυχε, όχι όμως σύμφωνα με τη Λίγκα.

Λίνο: Εξαιρετικός σε όλους τους τομείς, με τα δικά του στημένα να είναι κίνδυνος θάνατος, να έχει εξαιρετική συμπεριφορά στην ανάπτυξη, όπως και στην άμυνα.

Τζιόλης: Μπήκε με κακή νοοτροπία στο γήπεδο και ήταν από αυτούς που ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ σε παθητικό ρόλο με το καλημέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε λειτουργικός, όμως δεν έκανε τη διαφορά σε καμία των περιπτώσεων.

Λάζαρ: Μπήκε στον αγώνα λες και είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του και αυτός ήταν που εκτίμησε λάθος της φάση χάνοντας τη κόντρα από τον Περογαμβράκη στη φάση του γκολ των γηπεδούχων. Έπαιζε σαν υπνωτισμένος και είχε απλά μία καλή φάση με σουτ, που απέκρουσε ο Δασκαλάκης.

Σαλπιγγίδης: Σε πολύ κακή μέρα, εκτός ρυθμού και μακριά από την καρδιά του αγώνα, παρότι έπαιζε σαν εξτρέμ και είχε λιγότερες ευθύνες. Αντικαταστάθηκε δικαιολογημένα.

Στοχ: Μπήκε στο παιχνίδι από νωρίς, είχε αρκετές επαφές με τη μπάλα, είχε στήριγμα από τον Λίνο, όμως δεν μπορούσε να βγάλει ενέργεια που θα έκανε τη διαφορά. Σίγουρα είχε διάθεση, βοήθησε στη κυκλοφορία της μπάλας, όμως δεν έκανε τη διαφορά.
Δεν του βγήκε
Βούκιτς: Στη φάση του γκολ του ΟΦΗ, αυτός χάνει αρχικά τη μπαλα μάλλον όμως με φάουλ που ουδέποτε γίνεται. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, είχε καλά κρατήματα με τη μπάλα, αλλά δεν βρήκε τους χώρους που θα τον έκαναν πιο αποτελεσματικό. Είχε και μία εξαιρετική τελική που έβγαλε ο Δασκαλάκης εντυπωσιακά.

Αθανασιάδης: Μέτριος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χάνει τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του, όμως μετά δεν ξαναβγαίνει στο γκολ.
Λόρενς: Πολύ θετικότερος του Λάζαρ, δείχνει να βολεύεται από τη μαζική επίθεση του Στέφενς σε αυτή τη φάση. Βοήθησε αρκετά στο διάστημα που ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ πιεστικός.

Γεωργιάδης: Μπήκε αντί του Σαλπιγγίδη και φάνηκε περισσότερο. Παρότι ξεκίνησε με λάθη, δύο φάσεις βγήκαν από τα δικά του πόδια. Το γέμισμα που κατέληξε στη προβολή του Βίτορ και η κεφαλιά του Νέτσιντ.

Νέτσιντ: Με τα ψέματα, έφτασε τα τρία γκολ στη σεζόν, ένα σε κάθε θεσμό. Έτσι τουλάχιστον λέει η Λίγκα, η οποία του μέτρησε μέχρι τώρα το γκολ αν και ο Βίτορ φαίνεται να είναι πιο πιθανός σκορερ. Έχει αρχίσει να ανεβαίνει αρκετά και έτσι όπως πάει το πράγμα είναι θέμα χρόνου να πάρει θέση βασικού.

Στέφενς: Επέλεξε να χαλάσει το τρικ του ερχόμενου από τον πάγκο Βούκιτς, ξεκινώντας τον από την αρχή. Δεν του βγήκε, όπως δεν του βγήκε και η επιλογή του Σαλπιγγίδη από τα δεξιά. Ο τρόπος που μπαίνει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο, είναι καθαρά δική του ευθύνη αφού εμφανίζει μία ομάδα χωρίς προσανατολισμό. Το ότι γυρνάει το παιχνίδι έχει να κάνει με την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών του αφού στο αρχικό σχήμα υπήρχαν εννέα διεθνείς, πρώην και νυν.
 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ