Αφησε δύο βαθμούς στην Κρήτη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Αφησε δύο βαθμούς στην Κρήτη

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και την αναζήτηση της νίκης κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να σπαταλήσει έστω κι ένα λεπτό. Ο ΠΑΟΚ άργησε να ανεβάσει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό του στοίχισε δύο βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα.
Οι Κρητικοί μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκαν το μουδιασμένο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ και πριν ο Δικέφαλος προσαρμοστεί στα δεδομένα της αναμέτρησης προηγήθηκαν στο 14’ με τον Περογαμβράκη. Μετά το γκολ, οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς πήραν την πρωτοβουλία, όμως, δυσκολεύονταν να βρουν διαδρόμους για την εστία του Δασκαλάκη, αφού ο ΟΦΗ είχε γυρίσει στην άμυνά του για να ψάξει τις αντεπιθέσεις. Τις δύο φορές που ο ΠΑΟΚ απείλησε, στο 24’ με τον Αθανασιάδη και στο 41’ με τον Λάζαρ, ο Δασκαλάκης κράτησε ανέπαφη την εστία του.vitor_salpi_apogoiteusi
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης ήταν τελείως διαφορετική. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε, έκλεισε τον ΟΦΗ στην περιοχή του και έψαχνε το γκολ δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Με ένα περιπετειώδες γκολ από τον Νέτσιντ στο 73’ ο Δικέφαλος έφερε το ματς στα ίσια και το τελευταίο 20λεπτο το παιχνίδι απέκτησε φρενήρη ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο 1-2, αλλά και πάλι ο Δασκαλάκης είπε «όχι» σε Νέτσιντ, Βίτορ κρατώντας για τον εαυτό του τον τίτλο του πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πήγαν να… κλέψουν τη νίκη με τον Αρίθα Μακουκούλα που είχε περάσει ως αλλαγή.
Το τελικό 1-1 διατηρεί τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση, αλλά αυξάνει την διαφορά με την κορυφή της βαθμολογίας στους τρεις πόντους.
ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζόρο (23’ Ζβασίγια), Μιλιάζες, Μακρής, Βερόν, Ζε Εντουάρντο (66’ Φραγκουλάκης), Περογαμβράκης, Παπάζογλου (86’ Μακουκούλα)
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσουράνης, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ (64΄Λόρενς), Σαλπιγγίδης (64΄Γεωργιάδης), Στοχ, Βούκιτς (71’ Νέτσιντ), Αθανασιάδης
Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: Στοχ, Βούκιτς, Λίνο, Νέτσιντ, Τζιόλης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ