Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς νέος προπονητής στον Αρη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς νέος προπονητής στον Αρη

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής του Αρη, με βοηθό του τον παλιό άσσο της ομάδας της Θεσσαλονίκης Ζόραν Λόντσαρ. Ο σέρβος τεχνικός συμφώνησε με τον πρόεδρο των Κίτρινων Δημήτρη Ηλιάδη την Κυριακή στο Βελιγράδι, όπου ταξίδεψε ο ισχυρός άνδρας του Αρη για τον λόγο αυτό. 
Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς νέος προπονητής στον Αρη
Ο Γκούντερ Κέστνερ βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στην Θεσσαλονίκη και είχε διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Ηλιάδη για τον ίδιο λόγο. Το βράδυ της Κυριακής, έκανε δεκτή την πρόταση των Κίτρινων όμως τελικά προτιμήθηκε ο Μιλίνκοβιτς, επειδή είναι ένας προπονητής που δουλεύει με νέους παίκτες και που εκτιμήθηκε ότι ταιριάζει περισσότερο στην φιλοσοφία του Άρη. 

Ο Μιλίνκοβιτς, αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στη Σερβία το 2009 από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του, ενώ το 2010 αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στη Σερβία από την Ένωση Σέρβων Προπονητών. Πέρυσι, βρισκόταν στον πάγκο της ΟΦΚ Μπέογκτραντ, την οποία ανέλαβε στην 7η αγωνιστική με έναν μόνο βαθμό και την οδήγησε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, στην 5η θέση του πίνακα της βαθμολογίας. 

Ο Μιλίνκοβιτς μαζί με τον Λόντσαρ, αναμένονται στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αναλάβουν και επίσημα την ομάδα του Αρη, η οποία μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα της Σούπερ Λίγκας.

http://www.tanea.gr/news/sports/article/5039769/o-zoran-milinkobits-neos-proponhths-ston-arh/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ