Ακόμα καλύτερος ο Ηρακλης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ακόμα καλύτερος ο Ηρακλης




Καλησπέρα σας από το Καυτανζόγλειο, όπου το blog της ''Αθλητικής Γνώμης'' θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και στην Βέροια.

Ο Ηρακλής δίνει το πιο δυνατό φιλικό επί ελληνικού εδάφους κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως η Βέροια που η οποία ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα της Σούπερλιγκα. Ο Σίνισα Γκόγκιτς θέλει να βάλει σιγά-σιγά την ομάδα σε ρυθμούς πρωταθλήματος αλλά και κυπέλλου. Οι κυανόλευκοι θα παίξουν τον πρώτο επισημο αγώνα της χρονιά για το Κύπελλο Ελλάδας και στις 29/09 θα πάνε στην Καβάλα για τον αγώνα της πρεμιέρας.

H εξέλιξη του αγώνα

*  Σε αυτά τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Ηρακλής έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας αρκετά ψηλά την  φιλοξενούμενη Βέροια η οποία προσπαθεί κυρίως από αριστερά να χτυπήσει την άμυνα των κυανόλευκων.

18' Ο Ματσούκας από δεξιά ελίσσεται ωραία έξω από την περιοχή της Βέροιας, δίνει στον Ονουάτσι ο οποίος αντί να κάνει το σου από πλεονεκτική θέση προτίμησε να δώσει ξανά στον Ματσούκα. Ο Ηρακλής μπορούσε να ανοίξει το σκορ σε αυτή τη φάση, αλλά ο Ονουάτσι προτίμησε να γίνει πιο ομαδικός.

27* Ο Ονουάτσι αισθάνθηκε ενοχλήσεις κάνοντας νόημα στον πάγκο να γίνει αλλαγή, πράγμα το οποίο και έγινε καθώς την θέση του Νιγηριανου πήρε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

30* Η Βέροια προσπαθεί να πιέσει τον Ηρακλή τα τελευταία λεπτά, όμως οι γηπεδούχοι είναι αρκετά διαβασμένοι και με πολλά κλεψίματα στον χώρο του κέντρου βάζουν σε κίνδυνο την άμυνα της Βέροιας.

35' Ο Ηρακλής απειλεί με τον Σιατραβανη. Ο Λαρισαίος επιθετικός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Το ημίχρονο κλείνει με το σκορ να είναι στο 0-0, αποτέλεσμα που αδικεί μέχρι στιγμής τον Ηρακλή ο οποίος είναι ανώτερος από την Βέροια. Οι κυανόλευκοι καθ΄όλη την διάρκεια του  πρώτου ημιχρόνου είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σε αρκετές περιπτώσεις μπορούσαν να σκοράρουν ένα τέρμα. Η φιλοξενούμενη Βέροια από την άλλη δεν απείλησε καθόλου τον Φώτη Κηπουρό οποίος δεν ανησύχησε σε καμία περίπτωση. Σίγουρα η Βέροια μέχρι στιγμής απογοητεύει, και ο νέος τεχνικός της ''Βασίλισσας του Βορά'' . Ο Τον Κάανεν έχει να διορθώσει πολλά ενόψει της δύσκολης συνεχείς του πρωταθλήματος.



Β' Ημίχρονο

52' Ο Κυριάκος βγαίνει από αριστερά, κάνει την παράλληλη πάσα προς τον Σιατραβάνη, όμως η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό της Βέροιας και καταλήγει στα χέρια του Καντιμοίρη.

68' Ο Ρίος εκτελεί το φάουλ, όμως ο Κηπουρός έδιωξε σε κόρνερ καθώς η μπάλα είχε περίεργη τροχιά.

74' Ο Ριος βγήκε απέναντι στον Κηπουρός, όμως ο Κοντοδήμος προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον μεσοεπιθετικό της Βέροιας βγάζοντας την μπάλα κόρνερ.

87' Ο Βουτσιάς αλλάζει ωραία με τον Νατσιόπουλο, ο δεύτερος πιάνει ένα δυνατό σούτ αλλά ο Λόπεθ διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

88' Ο Μάνος αστοχεί να νικήσει τον Κηπουρό ο οποίος μπλοκάρει το κοντινό πλασέ του παίκτη της Βέροιας.

89' Ο Τράπ κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή,  διώχνει ο Κηπουρός με γροθιές.



Εντεκάδες

Ηρακλής(Γκόγκιτς): Κηπουρός, Μπάμπα, Ονουάτσι (27' Τσιλιανίδης), Κυριάκος (81' Χιονίδης), Μπριλάκης (76' Κοντέων),Παπαστεριανός(81' Κραγιόπουλος) Σιατραβάνης(68' Ινζόγλου), Ματσούκας(76'Χιντζίδης) , Πουρτουλίδης(81' Νατσιόπουλος), Μπουκουβάλας (82' Θόρια), Κοντοδήμος( 81' Βουτσιάς)

Βέροια( Κάανεν): Αναστασόπουλος (35' Καντιμοίρης), (52' Λόπεθ), Αμαραντίδης (46' Οικονόμου) , Μπάρμπας(46' Σεντεμέντες), Ορέστες(46' Σιόντης), Γεωργιάδης(46' Αποστολόπουος), Γκιγιέρμο(46' Βεργώνης, (76' Πλαβούκος)), Μπράνκο(46' Τραπ), Φιλίπε (46' Ζεζίνιο), Μπεν(46' Μάνος) , Μπαργκάν(46' Παυλίδης), Καλτσάς(46' Ρίος)


Αλλαγές

Ηρακλής: Χουάντερσον

Βέροια:   Μρντάκοβιτς


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ