Αγχώθηκε αλλά κέρδισε - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Αγχώθηκε αλλά κέρδισε


Ο Ηρακλής φιλοξενεί την ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο Καυτανζόγλειο και θέλει μόνο την νίκη ώστε να πλησιάσει στην πρώτη τετράδα της Football League. Μείνετε συντονυσμένοι στο blog της ''Aθλητικής Γνώμης'' όπου θα ενημερώνεστε live για ην εξέλιξη της αναμέτρησης.


Ο Ηρακλής στραβοπάτησε στην Κατερίνη απέναντι στην ομάδα του Πιερικού την προηγούμενη εβδομάδα και έχει μείνει πίσω βαθμολογικά λόγω του κακού αγωνιστικού προσώπου που δείχνει εδω  και ένα μήνα περίπου. Σίγουρα όμως οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς θέλουν να αφήσουν πίσω τους το άσχημο αποτέλεσμα κόνστρα στον Πιερικό και να κάνουν μια νέα αρχή. Οι κυανόλευκοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον τραυματία Ονουάτσι αλλά και οι Μπαμπά που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τρυματισμού, ο Παπαστεριανός αλλά και ο Ματσούκας που έμειναν εκτος αποστολής.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών των πολλών προβλημάτων καθώς παραιτήθηκε ο προπονητής Αλέξης Αλεξίου. Η ομάδα των Γιαννιτσών θέλει να διεκδηκήσει ένα καλό αποτέλεσμα που θα της δώσει ψυχολογία για την συνέχεια αλλά και άλλη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές της.

*Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα με τον Γιάρολιμ να κάνει το 1-0 έπειτα από κόρνερ του Κυριάκου. Οι κυανόλευκοι είχαν αρκετά ξεσπάσματα στο παιχνίδι τους και το 2-0 του πρ΄του ημιχρόνο αδικεί τον Ηρακλή ο οποίος κάλλιστα μπορούσε να φύγει στα αποδυτήρια με τρια ίσως και τέσσερα μηδέν. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στην αμυντική λειτουργία ώστε να αποσοβήσουν κι άλλα τέρματα από τον Ηρακλή, όμως στο 14' λίγο έλειψε να πετύχουν την ισοφάριση μετά από ωραία κεφαλιά του Αναστασίου που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Φώτης Κηπουρός.

* Ο Ηρακλής έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από το Καυτανζόγλειο καθώς επικράτησε πιο εύκολα από όσο δείχνει το σκορ της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 2-1. Ο Ηρακλής ήταν αρκετά νωχελικός στο δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσε με την μείωση του σκορ αλλά πράλληλα έφερε και α΄γχος στα πόδια των ποδοσφαιριστών το γκολ του Καράμπελα στο 72' λεπτό. Μετά τις αλλαγές του Σίνισα Γκόγκιτς οι γηπεδούχοι ξαναπήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

* Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος της ομάδα αδράνησε προς τοους ποδοσφαιριστές καθώς για μια ακόμα φορά οι κυανόλευκοι δεν έπεισαν με την απόδοση τους.


Εξέλιξη

Β' Ημίχρονο

46' Μεγάλη ευκαιρία για την Αν. Γιαννιτσών. Ο Αναστασίου κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.

50' Ο Κυριάκος κάνει την σέντρα από τα δεξιά, ο Ζάχορα πιάνει την κεφαλιά, αποκρούει ο Καραογλανίδης όμως η μπάλα κυλάει προς το τέρμα και καταλήγει δοκάρι.

* Αρκετά νωχελικό το παιχνίδι μετά τις ευκαιρίες του Αναστασίου και Ζάχορα.

69' Καλή στιγμή για τον Ηρακλή με τον Κυριάκο ο οποίος αστόχησε από κοντά να νικήσει τον Καραογλανίδη.

72' Γκολ Αν. Γιαννιτσών: Ο Καράμπελας κέρδισε την μπάλα από τον Μπουκουβάλα που ήταν ο τελευταίος αμυντικός του Ηρακλή και πλάσαρε εύστοχα τον Κηπουρό δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

81' Ο Πουρτουλίδης πλασάρει τον Καραογλανίδη αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας ης Αναγέννησης Γιαννιτσών βγήκε νικητής.

86' Ωραία παράλληλη πάσα του Ινζόγλου στον Χιονίδη ο οποίος αστοχεί από πλεονεκτική θέση να κάνει το 3-1.

89' Ο Πουρτουλίδης κάνει το σουτ αλλά ο Καραογλανίδης διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.











Α' Ημίχρονο

1' Ο Σιατραβάνης έκανε ωραία κούρσα από τα αριστερά, μπ΄κε στην περιοχή έκανε την παράλληλη πάσα αλλά κανένας παίκτης του Ηρακλή δε βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για να την σπρώξει στα δίχτυα.

8' Ο Σιατραβάνης επιχηρεί το μακρινό σουτ, λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καραογλανίδη.

9' 1-0 Γκολ: Ο Ηρακλής ανοίγει το σκορ στο Καυτανζόγλειο με τον Γιάρολιμ. Ο Κυριακος εκτελεί το κόρνερ, ο Γιάρολιμ με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0 για τον Ηρακλή αλλά ταυτόχρονα ο Τσέχος πετυχαίνει και το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ημίθεου.

11': Ο Γιαρολιμ κάνει το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Καραογλανίδης μπλόκαρε το σουτ του μοναδικού σκόρερ μέχρι στιγμής του αγώνα Μάρεκ Γιαρολιμ.

14' Πρώτη καλη στιγμή για την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Μοσχάκης εκτελεί το φάουλ, ο Αναστασίου πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Κηπουρός έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

* Ο Ηρακλης προσπαθεί να αναπτυχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο κυρίως από τα αριστερά όμως η ομάδα του κ. Ζαλίκα είναι καλά τοποθετημένη σε αυτά τα τελευταία δέκα λεπτά και δεν αφήνει τους παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς να απειλήσουν την άμυνα του Καραογλανίδη.

27' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Κυριάκος έκανε την παράλληλη σέντα από τα δεξιά, ο Ζάχορα κάνει την προβολή αλλά ο Καραογλάνίδης έδιωξε πάνω στην γραμμή.

* Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα τα τελευταία λεπτά.

39' 2-0 Γκολ: Ο Ηρακλης κάνει δυο τα τέρματα του με τον Τάσο Κυριάκο ο οποίος έπιασε καρφωτή κεφαλιά μετά από πολύ ωραία σέντρα του Ζάχορα από αριστερά.

44' Ο Σιατραβάνης κάνει ωραία κούρσα από τα αριστερά, δίνει στον Πουρτουλίδη ο οποίος κάνει την παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή όμως ο Καραογλανιδης προλαβαίνει το Κροάτη πρωτού κάνει το 3-0.








Εντεκάδες


Ηρακλής(Γκόγκιτς): Κηπουρός, Μπριλάκης, Σαββίδης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Λίμα, Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Γιάρολιμ(76'  Ινζόγλου), Ζάχορα(87' Χιονίδης) , Σιατραβάνης(70'Βουτσιάς)

Αν. Γιαννιτσών(Ζαλίκας)  : Καραογλανίδης, Λαμπάκης, Κουρούπης, Χατζόγλου, Παλάσκας, Μπαξεβάνος, Ιβανίδης (61'Καρτάλ), Μοσχάκης, Καράμπελας, Αναστασίου(75' Χαρμάνας), Στεργίδης(69΄Σιδηρόπουλος, )

Αλλαγές

Ηρακλής: Χουάντερσον,  Χιντζίδης, Τσιλιανίδης, Κοντέων,

Αν. Γιαννιτσών:Κραβαρίτης, ,Φόκα, Μπάργκα,  Γιανκούλιτσα

Κάρτες

κίτρινες: Λίμα, Ιβανίδης, Σιδηρόπουλος, Πουρτουλίδης, Κουρούπης
κόκκινες:


Διαιτητές

Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Βαφειάδης(Καρδίτσας)-Πετρίδης(Χίου)
4ος: Τζοφώλης(Τρικάλων)






ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ