BET- ΓΝΩΣΤΗΣ : 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ EUROPA LEAGUE. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΑΟΚ ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

BET- ΓΝΩΣΤΗΣ : 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ EUROPA LEAGUE. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΑΟΚ !

Πηγή www.90sport.gr

Καλησπέρα σας. Τρίτη αγωνιστική για το θεσμό του EUROPA LEAGUE σήμερα, με το γεγονός της ημέρας για τον ΠΑΟΚ,να είναι ότι οι κερκίδες της Τούμπας θα γεμίσουν πάλι, μετά από 14 ολόκληρους μήνες.

  Πάμε όμως στα δικά μας, ξεκινώντας από τον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μακαμπι Χαιφα. Ο δικέφαλος του βορρά το Σάββατο επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας,ανεβαίνοντας στους 19 βαθμούς και συνεχίζει να είναι 3 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό. Στην Ολλανδία πριν 3 εβδομάδες,απέσπασε ισοπαλία από την Αλκμααρ με τέρμα του Σαλπιγγιδη, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στον όμιλο.Μάλλον δεν προλαβαίνει ο Βουκιτς. Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Ισραηλινοί επανήλθαν στις νίκες στο πρωτάθλημα τους, περνώντας από την έδρα της Μακάμπι Πεταχ Τίκβα με 3-0. Έτσι έχουν 8 βαθμούς σε 6 αγώνες και βρίσκονται στην 8η θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική, έφερε 2-2 στο Καζακστάν με την Σαχτιόρ,αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 στο ημίχρονο. Έχει έναν βαθμό στον όμιλό.Απουσιάζει ο αριστερός μπακ Τουατιχά. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από τους Ισραηλινούς, θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, οπότε τον ακολουθούμε. 161 1(1.80)

   Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από το Ζάγκρεμπ, όπου η Ντιναμό υποδέχεται την Άιντχοβεν. Οι Κροάτες ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Σπλιτ, αλλά παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας όμως για συγκάτοικο την Χάιντουκ. Ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική 3-0 στη Σόφια απο την Λουντογκόρετς, μένοντας χωρις πόντο στον όμιλο. Αμφίβολος ο Χουσείνοβιτς. Από την άλλη πλεύρα, η Αιντχόφεν έχασε εκτός έδρας 1-0 από την Γκρόνιγκεν μένοντας στους 18 βαθμούς και την 2η θέση. Πέρασε απο την Οδησσό κερδίζοντας 0-2 την Τσερνομόρετς, κάνοντας έτσι την πρώτη νίκη στον όμιλο. Απουσιάζουν οι Ζουτ(Τ), Ρέκικ(Α) και ο Βεϊναλντουμ(μεσος). Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας στις δυο ομάδες, με την Αιντχόφεν να υπερέχει. 171 2(1.80)

   Η τελευταία μας επιλογή για το σημερινό πρόγραμμα, είναι απο την Πορτογαλία και το παιχνίδι ανάμεσα στην Πάσος Φερέιρα και την Ντνιέπρ. Η Πορτογαλική ομάδα τα παει άσχημα μεχρι στιγμης στο πρωτάθλημα, βρισκόμενη στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς σε 7 αγώνες. Πάντως στο κύπελλο επικράτησε 1-3 εκτός έδρας της Ολιβεϊρένσε. Το παιχνίδι με την Παντούρι πριν 3 εβδομάδες, είχε λήξει 1-1. Εχει έναν βαθμό στον όμιλο. Δεν αγωνίζεται ο εξτρέμ Ουρτάδο. Η Ντνιέπρ επικράτησε άνετα στο Λβιβ της Καρπάτι με 4-0, φτάνοντας τους 29 βαθμούς. Είναι στην 2η θέση, έναν μόλις πόντο πίσω απο την Μέταλιστ. Στον προηγούμενο αγώνα για τον θεσμο, ηττήθηκε στην έδρα της 1-2 απο τους ''Βιόλα''. Δεν έχει απουσ'ιες για το σημερινό παιχνίδι. Προβάδισμα στην ομάδα του Χουάντε Ράμος. 172 2(1.75)

 Οι επιλογες για την 3η αγωνιστικη του EUROPA LEAGUE εχουν ως εξης :                                     *161 ΠΑΟΚ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ 1(1.80)                                                                                             *171 ΝΤΙΝΑΜΟ-ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ 2(1.80)
*172 ΠΑΣΟΣ-ΝΤΝΙΕΠΡ 2(1.75)

 Επίσης :
*154 ΣΑΧΤΙΟΡ-ΑΛΚΜΑΑΡ          OVER(1.65)
*157 ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ       OVER(1.70)
*164 ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΕΣΤΟΡΙΛ  OVER(1.65)

Αυτά για σήμερα, καλή επιτυχία στα δελτία σας.Τα ξαναλέμε το Σάββατο...


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ