Πρόγραμμα και οδηγίες για Άλκμααρ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Πρόγραμμα και οδηγίες για Άλκμααρ

Πρόγραμμα και οδηγίες για ΆλκμααρΗ αποστολή του Δικεφάλου αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ στις 13:00 κι από εκεί να μεταβεί οδικώς για την πόλη του Αλκμααρ.  Για τις 18:00 (ώρα Ελλάδας) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Χουμπ Στέφενς, ενώ η προπόνηση της ομάδας στο AFAS Stadium, έδρα της ΑΖ, θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15’. Η προπόνηση της Αλκμααρ θα πραγματοποιηθεί στις 12.00, ενώ η συνέντευξη Τύπου της ολλανδικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 14:30.


Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Πέμπτης, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα διανυκτερεύσει στο Αλκμααρ και θα πετάξει για Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (04/09) στις 15:00.

Εισιτήρια και πληροφορίες

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία και θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα μπορούν να προμηθευτούν τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια την Τετάρτη (17:00 – 21:00) και την ημέρα του αγώνα (10:00 – 14:00) από το ξενοδοχείο Grand Hotel Alkmaar με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.

Οι ολλανδικές αρχές, παράλληλα, ενημερώνουν τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα επισκεφτούν το γήπεδο «AFAS Stadium» (Stadionweg  1, 1812 Alkmaar), ότι οδικώς η είσοδος με αυτοκίνητο γίνεται από την πλατεία Kooimeerplein P2. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν εισιτήριο. Για τους πεζούς η είσοδος είναι από το τούνελ δίπλα στην κύρια είσοδο παράλληλα στο P1.

Η ολλανδική αστυνομία υπενθυμίζει ότι προχωράει σε συλλήψεις ακόμη και για πταίσματα όπως είναι η κατοχή πυροτεχνημάτων, αλλά και η περίπτωση μέθης. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα όπου καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο. Για σοβαρότερα παραπτώματα, οι παραβάτες ενδέχεται να παραμείνουν υπό κράτηση για αρκετές ημέρες.

Οι ολλανδικές αρχές προειδοποιούν τους φίλους του ΠΑΟΚ να μην αγοράζουν εισιτήρια από τη «μαύρη αγορά», καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για πλαστογραφημένα εισιτήρια.

Για εκείνους που θα διαμείνουν στο Αμστερνταμ, πληροφορίες για την μετακίνησή τους από και προς το γειτονικό Αλκμααρ μπορεί να βρεθούν στην ιστοσελίδα www.ns.nl/en/travellers/home . Η απόσταση του γηπέδου από τον σταθμό τρένων υπολογίζεται στα 40 λεπτά με τα πόδια και από το Waagplein όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο του Αλκμααρ στα 15 λεπτά με τα πόδια."
 

 Πρόγραμμα και οδηγίες για Άλκμααρ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ