Αρχίζει να φαίνεται το σκεπτικό - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Αρχίζει να φαίνεται το σκεπτικό

Για παράδειγμα, ο Ολλανδός προσανατολίζεται να ξεκινήσει με τον Τζαβέλλα, θέλοντας προφανώς τον Λίνο φρέσκο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν τον Βούκιτς τον οποίο και άφησε στη Θεσσαλονίκη.Αρχίζει να φαίνεται το σκεπτικό

Ο Σκόνδρας έμεινε εκτός αποστολής, αλλά θεωρείται θέμα χρόνου να πάρει θέση βασικού για να πάρει ανάσες ο Κίτσιου που παίζει συνεχώς από την αρχή της σεζόν συν τα παιχνίδια που πήρε με την εθνική Ελπίδων.

Ευκαιρία ψάχνει ο Στέφενς για να δώσει ανάσες και στον Κατσουράνη αλλά αυτό δεν θα συμβεί στην επόμενη δυάδα αγώνων, περιμένοντας πιο εύκολα παιχνίδια.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τζιόλη, με τον Λόρενς να είναι το μπακ απ του όσο απουσιάζει ο Κάτσε, ενώ θέμα χρόνου θεωρούνται και οι ανάσες στον Αθανασιάδη με τον Νέτσιντ να είναι αυτός που κερδίζει πόντους τελευταία.



Ο Λούκας ξεκουράστηκε στη Κρήτη έστω και αναγκαστικά, κάτι που ισχύει και για τον Λάζαρ που ήταν έναν μήνα σχεδόν εκτός λόγω τραυματισμού και χρειάζεται τον χαμένο του ρυθμό, ενώ ο Στοχ χρειάζεται και αυτός ξεκούραση και θα την βρει μετά την δυάδα αγώνων που ακολουθεί.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=48&id=32868&t=1

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ