κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ... ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ... ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;

Πηγή : www.90sport.gr

Η δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η, ήταν ως συνήθως '' λοβοτομημένη '' .Με περίσσιο θράσος ( μέρος και αυτό της 20ετούς κόκκινης προπαγάνδας ) και την σιγουριά της αβάντας -σε όλα τα επίπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου-  δήλωσε μεταξύ άλλων: '' Εμείς θα πάμε στη Λεωφόρο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και από τον αντίπαλο. Εάν συμβεί οτιδήποτε άλλο που δεν θα έχει σχέση με το ποδόσφαιρο θα υπάρχει ηθικός αυτουργός. Ήταν στοχευμένη η δήλωση του κ. Καραπαπά, δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη ανάλυση. . Θεωρεί ηθικό αυτουργό τον Γιάννη Αλαφούζο, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Γιατί ; Διότι θεωρεί ανήθικο κάποιος να ζητάει το δίκιο του και να προσπαθεί να προστατεύσει την ομάδα του, η οποία βάλλεται από παντού. Όχι με μολότοφ στα κόρνερ, όχι ρίχνοντας φωτοβολίδες σε τρύπιες φυσούνες ή ''κόβοντας'' μια ολόκληρη πόλη στα δυο (έχοντας ''κλείσει ρεζερβέ'' την μισή Ελληνική Αστυνομία), αλλά με χιουμοριστικά βιντεάκια τα οποία δεν λένε και ψέμματα ή με το να προωθεί την ''Πράσινη συμμαχία'', κάτι που αφορά μόνο τους φίλους της ομάδας και δεν βλάπτει κανέναν άλλον.

  Θα μου πείτε και με το δίκιο σας, που ξέρει ο Ολυμπιακός από αδικία ; Έλα ντε ! Όταν όλα τα όργανα που διαφεντεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν την ίδια... κόκκινη απόχρωση, δε μπορείς να είσαι αδικημένος.

Αναρωτιέμαι όμως αν ο κ. Καραπαππάς γνωρίζει τους ηθικούς αυτουργούς (που τόσο επικαλείται τελευταία) από κάποια γεγονότα βίας και ''βιασμών'' που έχουν τελεστεί στο παρελθόν ή και συνεχίζουν να τελούνται κατά συρροή, μέχρι και σήμερα  :

1) 2003 (Μάϊος) Ριζούπολη Ολυμπιακός - Παναθηναίκός : Αποκαλούμενο και ως το ντέρμπι της ντροπής ( και των προσλήψεων...) Εκεί ποιος ήταν ηθικός αυτουργός κ. Καραπαπά ; Οι φωτοβολίδες και τα στιλέτα (!!!) που άνοιξαν την φυσούνα στα δυο, οι πέτρες στο πούλμαν και οι τραμπουκισμοί στ' αποδυτήρια δεν σχεδιάστηκαν από κανέναν ; Μήπως οι ηθικοί αυτουργοί  εργάζονται στον Παναθηναϊκό ;

2) 2011 (Φεβρουάριος) Τούμπα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός : Ο αλησμόνητος προημιτελικός κυπέλλου! Για εκείνο το σόου με τους 2000 αστυνομικούς, τα ελικόπτερα, το ''κόψιμο'' της πόλης στα δυο για έναν αγώνα, με συνέπεια την πρόκληση των φίλων του ΠΑΟΚ αλλά και της υπόλοιπης φίλαθλης (ή μη) χώρας, βρήκατε ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός κ. Καραπαπά ; Για να κάνει ''το κομμάτι του'' ο πρόεδρος  της  ομάδας που εργάζεστε, μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κινητοποιήθηκαν. Και πότε ; Το 2011 που η οικονομική κρίση ''χτυπούσε'' κόκκινο (όχι ότι τώρα είναι και πολύ καλύτερα), αλλά για την ασφάλεια της ομάδας (σας) και του  προέδρου (σας) δαπανήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ !! 
 
3) 2011  (Φεβρουάριος) Καραισκάκη Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός : Γνωστό και ως το ντέρμπι που η ομάδα του Πειραιά... δίδαξε ήθος ! Αφήνω στην άκρη τον Καλόπουλο (προς το παρών)  και τα ''μπουμπούκια'' του. Για τις μολότοφ που πετάχτηκαν σε 2 κόρνερ των πρασίνων, το ντου των κουκουλοφόρων οπαδών και τις βιαιοπραγίες που ακολούθησαν σε βάρος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, βρήκατε τον ηθικό αυτουργό κ. Καραπαπά ;  Αν δεν θυμάστε, είναι εκείνο το ντέρμπι που ο πρώην φυλακισμένος, νυν ελεύθερος και μελλοντικός... δήμαρχος Βόλου ενημέρωνε στα τηλέφωνα ποιες περιοχές της Χώρας... χρειάζονταν προστασία. Αν και πάλι δεν θυμάστε, είναι εκείνο το ντέρμπι που ο πρόεδρος και εργοδότης σας ευχήθηκε στον Τζιμπρίλ Σισέ να πάει να... εξομολογηθεί !
 
4) 1997 - 20...(;) Προκλητικές διαιτησίες : Εδώ θα κάνουμε ένα ''πότ πουρί'', γιατί αν τις γράψω όλες δεν θα τελειώσω ούτε τον Μάϊο. Ξέρετε κ. Καραπαπά, εκείνον τον μήνα που σηκώνεται τις κούπες. Ναι, συνήθως έχετε την καλύτερη ομάδα, αλλά κάθε χρονιά δέχεστε τις... ευγενικές χορηγίες με το τσουβάλι. Γιατί για κάθε Τάκολα που σκοράρει στην Τούμπα, υπάρχει και ένας Παπαδάκος που το ακυρώνει για χέρι. Γιατί για κάθε καρατιά του Γεωργάτου στον Χαβίτο στο ''Βικελίδης'', υπάρχει και ένας Ζωγράφος υπάρχει και ένας Ζωγράφος να κάνει... τον Κινέζο. Γιατί για κάθε μακροβούτι του Νινιάδη στην Νέα Φιλαδέλφεια, υπάρχει και ένας Δημητρόπουλος να σφυρίζει πέναλτι. Και τέλος γιατί για κάθε Κατσουράνη που σκοράρει στο ''Καραϊσκάκης'', υπάρχουν ένας Τρύφων και ένας Καλόπουλος για να το ακυρώσουν ως οφσάιντ ! Εδώ ποιος ήταν και συνεχίζει να είναι ο ηθικός αυτουργός κ. Καραπαπά ; Μήπως ο ΠΑΟΚ; ο Παναθηναϊκός ; η ΑΕΚ ; ο Άρης ; Ή μήπως ο Ηρακλής και η Λάρισα ;

  Όλα αυτά δεν σημαίνουν πως οι υπόλοιπες ομάδες και οι οπαδοί τους στις εξέδρες ήταν και είναι... Άγιοι. Έχουν κάνει και αυτοί πολλά ''ΤΕΡΑΤΑ''. Αν υποστήριζα το αντίθετο θα ήμουν ηλίθιος ή στημένος (ή και τα δυο). Υπάρχει όμως μια πολύ μεγάλη διαφορά. Όλες οι άλλες ομάδες ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΝ και ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ από την αθλητική δικαιοσύνη. Πόσες φορές θυμάστε άδεια την Λεωφόρο, το Ο.Α.Κ.Α, την Τούμπα και το Βικελίδης ; Σίγουρα πολλές. Το Καραϊσκάκης ;

 Υγ... Είναι πασιφανές πως, ο Ολυμπιακός θέλει να αναβληθεί το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Γι αυτό και όλες αυτές οι παράλογες απαιτήσεις. Όπως το να μείνουν συνολικά 1200 θέσεις άδειες για λόγους ασφαλείας. Κάτι που δεν έχει προηγούμενο και που σίγουρα στην Ερυθρόλευκη ΠΑΕ ήξεραν πως ένα τέτοιο αίτημα δεν πρόκειται να γίνει δεκτό. Ήδη από την Κυριακή το βράδυ έχουν ''βάλει και το plan b μπροστά''. Την ώρα που ο Αλαφούζος ξεναγεί στην Λεωφόρο τις Αστυνομικές αρχές για να βρουν λύσεις, από την άλλη πλευρά βάζουν ''μπουρλότο'' οι ερυθρόλευκοι. Και οι κανονικοί, αλλά και αυτοί με τα κιτρινόμαυρα. Επίσης ο Μώραλης με τα παραρτήματα πέρασε άρθρο κατά του Παναθηναϊκού. Έγινε πριν από 20 λεπτά και μιλάμε για μια από τις  μεγαλύτερες αλητείες στα χρονικά ελληνικού ποδόσφαίρου. Μια ''Βρώμικη'' λογοκρισία. Επίσης αύριο είναι και ο επαναληπτικός του κυπέλλου απέναντι στους... ερυθρόλευκους με τα κίτρινα. Πολλά μαζί ''επίσης'' δεν μαζεύτηκαν ;

Υγ1.. Τώρα εξηγείται γιατί ο Κυρ Σάββας  είναι... ''Ο Σάββας του χωριού'' ! Δήλωσε πως δεν αντέχει την δυσοσμία στ' αποδυτήρια της Λεωφόρου, συμπληρώνοντας πως σε τέτοιες συνθήκες δεν οξυγονώνεται ο εγκέφαλος! Έλεγα και 'γω τόσα χρόνια, ''κάτι παίζει'' στο κεφάλι του. Και να η απάντηση.... η δυσοσμία !
 
*UPDATE: Μου φάνηκε πολύ περίεργο χθες το βράδυ, που η ελεεινή λίγκα του Μώραλη κατά δήλωση της έβαλε και τον ΠΑΟΚ μέσα στις ομάδες που ψήφισαν θετικά γι' αυτό το κατάπτυστο άρθρο. Τελικά η αλήθεια ήταν στην ''απένανατι πλευρά'' (ως συνήθως) και όπως φαίνεται , το ''μαγαζάκι'' του Ολυμπιακού εκτός από την λογοκρισία έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί και την τακτική της παραποίησης των ψήφων των ομάδων. Ο επίσημος ΠΑΟΚ με ανακοίνωση πριν απο λίγο, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ότο ψήφισε θετικά, τονίζοντας ότι ψήφισε ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Για την ακρίβεια ζήτησε αναβολή της ψηφοφορίας για την επίμαχη διάταξη. Η λίγκα όπως ήταν φυσικό δεν έκανε το αίτημα του ΠΑΟΚ δεκτό, γιατί αν άλλαζε η ημερομηνία θα χαλούσαν και τα σχέδια λίγκας-ΕΠΟ-ΚΕΔ για τις επόμενες αγωνιστικές. Και συγκεκριμένα για τα παιχνίδια Παναθηναϊκός - Εργοτέλης (σήμερα, επαναληπτικός κυπέλλου), Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Παιχνίδια που όλοι καταλαβαίνουμε τι ''βρυκόλακες'' έχουμε να δούμε. ''Τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς'' όπως δήλωσαν Μίτσελ και Σάμαρης. Πιστεύω πως, όλοι ''πιάσατε'' ότι το συγκεκριμένο άρθρο ψηφίστηκε κατά παραγγελία.

Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, γι' αυτό και χθες εξεπλάγην ! Τελικά ήταν ''παπάς'' της λίγκας, τόσο ΧΑΜΗΛΑ έπεσε. ''Έξυσε πάτο'' ! Ένα μεγάλο μπράβο επίσης στον Απόλλωνα Σμύρνης και στην Ξάνθη. Στον κ. Πανόπουλο μπορεί να έχω ασκήσει κριτική- στα χρόνια του ''θείου'' κυρίως- αλλά χθες απέδειξε πως δεν έχει ανάγκη κανένα δεκανίκι. Έχει τα φράγκα του και ορίζει την τύχη της ομάδας του ΜΟΝΟΣ του. Όσο για τον κ. Βελλή, είχε δηλώσει από το καλοκαίρι ακόμη πως δεν '' θ' ανέβει στο άρμα κανενός''. ΆΞΙΟΣ ...αλλά και άτυχος. Γιατί ''πλέον έχει μπει στο μάτι του... κροκόδειλου'', όσο και αν έχει την ομάδα του νοικοκυρεμένη και καθαρή.

 
 



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ