ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ SERIE A - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ SERIE A

Καλησπέρα σας. Την Κυριακή 3/6 επιλογές μας επιβεβαιώθηκαν, μιας και η Μπολόνια έμεινε στο 1-0 με την Λιβόρνο,η Βασιλεία δεν κατάφερε να επικρατήσει στη Ζυρίχη και ο ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή νίκησε χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Το καινούριο κουπόνι που έχουμε μπροστά μας, περιέχει εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ιταλία, Ισπανία και Βέλγιο.Οι δίκες μας επιλογές,θα είναι μόνο από το Ιταλικό πρωτάθλημα. Αρχίζουμε από την Σαρδηνία, όπου η Κάλιαρι θα υποδεχθεί την Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στη Ρώμη από την Λατσιο με 2-0, παραμένοντας στους 10 βαθμούς. Πλέον βρίσκονται στην 13η θέση μετά από 9 αγώνες. Συνεχίζει να είναι τραυματίας ο Σουηδός μέσος Έκνταλ. Από την άλλη πλευρά,οι ροσομπλού πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στη Λιβόρνο με 1-0. Ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση, φτάνοντας τους 6 βαθμούς. Απουσιάζει ο καλύτερος παίχτης της,ο μέσος Ντιαμάντι λόγω τιμωρίας. Δυνατή η Κάλιαρι στο γήπεδο της, μεγάλη απώλεια για την Μπολόνια ο Ντιαμαντι.154 1(1.75)

Στο Σαν Σίρο του Μιλάνου, η Λάτσιο φιλοξενείται από την Μίλαν. Οι ροσονέρι δεν είναι στα καλύτερα τους, αφου ηττήθηκαν 3-2 δίκαια απο την Πάρμα εκτός εδρας. Είναι στην 10η θέση με 11 βαθμούς, 18 πίσω απο την πρωτοπόρο Ρόμα. Λείπουν εκ νέου οι τραυματίες Αμπιάτι και Σαραουί, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μεξές. Οι λατσιάλι επικράτησαν στο Ολίμπικο με 2-0 της Κάλιαρι, ανεβαίνοντας έτσι στην 7η θέση και τους 14 βαθμούς. Δεν είναι διαθέσιμοι για το αποψινό ντέρμπι, ο δεξιός μπακ Κονκο και ο αριστερός χαφ Λούλιτς. Η καλή συμπεριφορά της Μίλαν στην έδρα της μέχρι τώρα, σε συνδυασμό με τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζει η Λάτσιο μακριά απο τη Ρώμη, μας πάει το χέρι προς τον άσσο. 156 1(1.70)

Οι σημερινές μας επιλογές, έχουν ως εξής :

*154 ΚΑΛΙΑΡΙ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1(1.75)
*156 ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ 1(1.70)
επίσης :

*152 ΒΕΡΟΝΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ OVER(1.80)
*159 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΑΠΟΛΙ 2-3 γκολ(1.80)



Αυτά για σήμερα, καλή επιτυχία στα δελτία σας, τα ξαναλέμε το Σάββατο.










ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ