Συμφωνία με Όγιος, και τώρα πρόκριση - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Συμφωνία με Όγιος, και τώρα πρόκριση




Ο Ηρακλής συμφώνησε με τον πρώην τεχνικό του Άρη Γκιγιέρμο Όγιος ο οποίος πλέον θα είναι έκτο συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής του Ηρακλή. Σίγουρα ο Αργεντίνος θα έχει πολύ δουλειά στην Μίκρα ούτως ώστε ο Ηρακλής να αλλάξει διαφορετικό πρόσωπο και να αρχίζει να παίρνει βαθμούς και νίκες. Δεν αποκλείεται ο Γκιγιέρμο όγιος να είναι και στα Πηγάδια για να δει την νέα του ομάδα.

Σίγουρα δεν ήταν πρώτην επιλογή ο Όγιος αλλά ο Ηρακλής εισέπραττε συνέχεια ένα όχι από Έλληνες προπονητές και επιπλέον την καθυστέρηση. Αυτό μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα διότι πέρασε αρκετός πολύτιμος χρόνος που οι κυανόλευκοι δεν είχαν προπονητή. Ο Νίκος Αναστόπουλος και τόσοι άλλοι που ήταν προτεινόμενοι να αναλάβουν τον Ηρακλή έβρισκαν κάποια δικαιολογία ή είχαν τον Ηρακλή σαν εναλλακτική επιλογή πράγμα το οποίο μόνο καλό δεν έκανε.


Η ομάδα του Ηρακλή όμως έχει και ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σήμερα στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη η οποία τον τελευταίο καιρό έχει ανεβάσει στροφές και βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Σούπερλιγκας. Ο Ηρακλής όμως πρέπει να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσει την πρόκριση που θα φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας.

Όσον αφορά το αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, ο Φώτης Γκιζέλης δεν θα έχει τον Χουάντερσον ο οποίος είναι τραυματίας αλλά και ο Ντάριο Ζάχορα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντίνου προπονητή στον iraklis1908.gr

«Με τους ανθρώπους του Ηρακλή συζητήσαμε από την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ήμουν αρνητικός για να έρθω  στην ομάδα, αλλά είχα και μια άλλη πρόταση στα χέρια μου και από την  άλλη μεριά και η διοίκηση της ομάδας πάγωσε το θέμα. Ωστόσο από χθες επικοινωνήσαμε εκ νέου και δώσαμε τα χέρια.  Ξέρω  ότι ο Ηρακλής είναι  μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να πετύχουμε τον μοναδικο μας στόχο».
Συνεχίζοντας  ο Αργεντινός προπονητής συμπλήρωσε από την Βαρκελώνη  όπου βρίσκεται:
«Είναι μια πρόκληση για εμένα να πετύχω με τον Ηρακλή. Ξέρω  την δυναμική του και πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψει στην Σουπερ Λίγκ. Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα γιατί απλά θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Γνωρίζω ορισμένους από τους παίκτες της ομάδας και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες».
Οσο αφορά  το γεγονός ότι θα υπάρχει πίεση για την επίτευξη των στόχων είπε :
«Το ξέρω αυτό και μου αρέσει. Έτσι λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να δείξουμε ότι πραγματικά είμαστε μεγάλη ομάδα»

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ