Χτύπησε στην αρχή και στο τέλος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Χτύπησε στην αρχή και στο τέλος







Καλησπέρα σας από το Καυτανζόγλειο  όπου θα σας ενημερώσουμε  live για την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Εθνικό Γαζώρου για την δεύτερη αγωνιστική της Football League.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να ανακάμψουν κυρίως όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι διότι η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς απογοήτευσε την πρώτη αγωνιστική από την ανέτοιμη αλλά ψυχωμένη ομάδα της Καβάλας. Ο Σίνισα Γκόγκιτς θα έχει στν διάθεση του τον Λίμα αλλά και τον Μπαμπά οι οποίοι ξεκινάνε στην βασική εντεκάδα των γηπεδούχων, όπως και ο Μάρεκ Γιάρολιμ o οποίος πήρε την θεση του Νίκου Πουρτουλίδη.

Ο Εθνικός Γαζώρου από την άλλη ξεκίνησε με τρίποντο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League καθώς επικράτησε του Αιγινιακού με 1-0. Οι  Σερρέοι θέλουν να πετύχουν την έκπληξη σήμερα στο Καυτανζόγλειο όπου έχουν και παράδοση καθώς έχουν δυο ισοπαλίες ως φιλοξενούμενη με αντίπαλο τον Ηρακλή, πράγμα το οποίο θέλει να κρατήσει και στο σημερινό παιχνίδι. 


Ο Ηρακλής ξεκίνησε καλύτερα το πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να προηγηθεί στο 6' λεπτό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντάριο Ζάχορα ο οποίος έφτασε στο δυο τέρματα στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής μπορούσε να κάνει και το 2-0 αλλά ο Ζάχορα αστόχησε να πετύχει το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα καθώς στην συγκεκριμένη φάση του 15΄λετπού ο Κροάτης άργησε να κάνει το σουτ. Μετά το 15' λεπτό οι φιλοξενούμενοι άρχισαν σιγά-σιγά να βγαίνουν από την περιοχή τους και έκαναν την πρώτη τους φάση στο 27' λεπτό όπου ο Γαϊδαρτζής αστόχησε από κοντά να νικήσει τον Φώτη Κηπουρό. Ο προπονητης του Εθνικού Γαζώρου ΜάκηςΚατσαβάκης έκανε και την πρώτη του αλλαγή μόλις στο 20' λεπτό καθώς ο κεντρίκός του αμυντικό Τζούριτς ηταν αρκετά εκνευρισμένος μετά το πέναλτι που έκανε στον Ζάχορα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν αρκετά νωχελικός αλλά ένα γκολ του Σιατραβάνη στο 87' του Λαρισαίου μέσοεπιθετικού έφερε το πρώτο τρίποντο για τον Ηρακλή ο οποίος θα ταξιδέψει στην Κατερίνη για να αντιμετωπίσει τον Πιερικό για την τρίτη αγωνιστική.


Η εξέλιξη του αγώνα


5' Πέναλτι για τον Ηρακλή. Ο Τζούριτς τραβάει τον Ζάχορα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Καραντώνης δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Ζάχορα εκτελεί και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για τον Ηρακλή.

15' Ωραία πάσα του Ματσούκα στον Ζάχορα ο οποίος μπαίνει μέσα στην περιοχή κάνει το σουτ αλλά η μπάλα φεύγει αρκετά μέτρα αουτ.

20' Ωραία ελίσσεται ο Λίμα έξω από την περιοχή του Μέλκα, ο Πορτογάλλος δίνει ωραία πάσα στον Ονουάτσι ο οποίος πιάνει ωραίο σουτ αλλά η μπάλα περνάει λίγο πανω από τα δοκάρια του Ηλία Μέλκα.

27' Πρώτη καλή στιγμή για τον Εθνικό Γαζώρου. Ο Ναστέφσκι κάνει μια ωραία μπαλιά προς τον Γαίδαρτζή ο οποίος πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά μπλοκάρει ο Κηπουρός καθώς η κεφαλιά του επιθετικού των Σερραίων δεν ήταν αρκετά δυνατή ώστε να απειλήσει.

39' ΟΝαστέφσκι γίνεται αποδέκτης της μπάλας για την ομάδα του Εθνικού Γαζώρου, ο Ναστέφσκι πιάνει ενα δυνατό σουτ από τα 20 μέτρα περίπου αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

51' Ο Εθνικός Γαζώρου χάνει ην πρώτη καλή στιγμή. Ο Χατζηδημητρίου εκτελεί το φάουλ, ο Ναστέφσκι πιανει την κεφαλιά αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

52' Ο Ματσούκας μπαίνει μέσα στην περιοχή , κάνει το σουτ, λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μέλκα. Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο και για τους γηπεδούχους.

68' Ωραίο σουτ του Ζάχορα από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Μέλκας.

* Ο Ηρακλής έχει την κατοχή της μπάλας και κυρίως από τα δεξιά προσπαθεί να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα του Εθνικού Γαζώρου. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να βγάλουν αντεπιθέσεις με κύριο εκφραστή τον Ναστέφσκι να ξεχωρίζει από πλευράς φιλοξενούμενων

88' 2-0: Ο Σιατραβάνης κάνει το 2-0 για τον Ηρακλή έπειτα από ωραία πάσα του Λίμα.Ο Πορτογάλλος αμυντικός χαφ βγάζει πολύ ωραία πάσα στον Σιατραβάνη ο οποίος με κοντινό πλασέ από πλάγια και αριστερά της μεγάλης περιοχής κλείδωσε την νίκη για τους κυανόλευκους.



Εντεκάδες

Ηρακλής (Γκόγκιτς): Κηπουρός, Μπουκουβάλας, Λίμα, Σαββίδης, Ματσούκας (77' Τσιλιανίδης), Μπάμπα, Γιάρολιμ (66' Πουρτουλίδης), Ζάχορα, Μπριλάκης, Κοντοδήμος, Ονουάτσι (64' Σιατραβάνης)

Εθνικός Γαζώρου(Κατσαβάκης): Μέλκας, Νύρλος (62' Παπαδόπουλος), Κούκολης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Σκέρνιτς, Σκέρνιατς, Ναστέφσκι, Γαϊδαρτζής(46' Κωνσταντινίδης) (20' Κοσμίδης)

Αλλαγές

Ηρακλής: Χουάντερσον, Ινζόγλου, Κυριάκος,  Χιντζίδης


Εθνικ. Γαζώρου: Παπαθανασίου, Παπαβασιλείου, Κωφοκώτσιος, Τσουβαλτσίδης

Κάρτες

Κίτρινες: Μπάμπα, Ονουάτσι, Ματσούκας, Τζούριτζ, Γαϊδαρτζής, Χατζηδημητρίου
Κόκκινες:

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Λαφατζής(Πιερίας), Διπλάρης (Καρδίτσας)
4ος: Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)




Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ