Πορεία υποβιβασμού - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πορεία υποβιβασμού





Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Τύρναβο εκτός έδρας και θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε live από το blog της  ‘’ Αθλητικής Γνώμης’’.

Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε να κερδίσει την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο με αποτέλεσμα να μείνει ακόμα πιο πίσω στην βαθμολογία, και το σημερινό παιχνίδι στο Αλκαζάαρ μοίαζει με τελικό. Μιλάμε για τελικό διότι μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ο Ηρακλή έμεινε 7 βαθμούς πίσω από την 4η θέση.

Όσον αφορά τον γηπεδούχο Τύρναβο, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη παρουσιάζει ένα αξιόπιστο σύνολο το οποίο παλεύει όλα τα παιχνίδια, και στο πρόσφατο παρελθόν η ομαδα της Θεσσαλίας δυσκόλεψε αρκετά τον Ηρακλή στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου οι κυανόλευκοι πήραν την πρόκριση στα πέναλτι.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής είχε επιθετικό πρόβλημα καθώς ο Ματσούκας αλλά και ο Ονουάτσι έβγαιναν αρκετά εκτός περιοχής για να πάρουν την μπάλα ώστε να κανουν ατομική ενέργεια, είτε για να βρουν τους προωθημένους χαφ (Πουρτουλίδη-Λίμα) που έκαναν αρκετά  φάουλ ούτως ώστε να ανακόψουν τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη είχε τις δικές τις ευκαιρίες με τον Φελίπε Ντε Πάουλα να είναι ο κίνδυνος  για την άμυνα του Ηρακλή. Ο Τύρναβος ήταν σαφέστατα πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του και λανθασμένα ο διαιτητής σφύιξε οφσάιντ στο γκολ του Αντρέ.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε πολύ άσχημα  στο δεύτερο μέρος και δέχθηκε τρεις ευκαιρίες από την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη που δίκαια πήρε το ροζ φύλλο άγώνα. Η ομάδα του Τυρνάβυ μπορούσε να φύγεια μεγαλύτερο σκορ καθώς είχε πολλές  φάσεις ώστε να προηγηθεί πολύ νωρίτερα.

Ο Ηρακλής κάνει πορεία υποβιβασμού παρά ανόδου και σίγουρα αυτό προβληματίζει ακόμα περισσότερο τον κόσμό, καθώς βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να διασύρεται σε κάθε αγώνα. Γιατί η ομάδα αυτή είναι χωρίς αρχή, μέση και τέλος.. Οι κυανόλευκοι δεν διορθώθηκαν σε κανένα σημείο το αγώνα, αλλα έδειξαν για ακόμα μια φορά ότι παιζουν το χειρότερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας. Αυτή είναι η πραγματικότητα και η επόμενη ημέρα δεν φέρνει απλά προβληματισμό αλλά μεγάλη έκρηξη στον κόσμο που περίμενε πολλά περισσότερα στην αρχή της χρονιάς, αλλά διαψέυτηκε παταγωδώς.

Μόνο ηρεμία δεν φέρνει αυτό το αποτέλεσμα καθώς ακολουθούν δυο δύσκολα παιχνίδια με Κέρκυρα εντός και Απόλλων Καλαμαριάς εκτός όμως η εμπιστοσύνη πλέον ήδη έχει χαθεί, γιατί η αγωνιστική εικόνα του Ηρακλή δεν πείθει ούτε τον πιο αισιόδοξο φίλαθλο της ομάδας.

Οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα ραγδαίες μετά και από την σημερινή ήττα με κακή εμφάνιση διότι αυτή η αγωνιστική κατάσταση είναι τραγική και δεν δείχνει σε κανέναν αγώνα μέχρι στιγμής καμία βελτίωση.

Όσον αφορά για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, ο Ηρακλής σίγουρα θα χρειαστεί νέα ομάδα ώστε να προλάβει τουλάχιστον το τρένο της 4ης θέσης. Το μεταγραφικό κομμάτι έπρεπε να ξεκινήσει ήδη.

Το τρένο για να πάρει μπρός θέλει να φτιαχτεί από την αρχή βίδα-βίδα ώστε να προλάβει την στάση που λέγεται play off.

Εξέλιξη  Β' Ημίχρονο

46' Ο  Φελίπε κάνει το σουτ, η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ.

48' Ο Μπάρος πιάνει την κεφαλιά λίγο άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον.

51' Ο Ζιγκερίδης από την μικρή περιοχή αστοχεί να νικήσει τον Χουάντερσον διότι το σουτ του κατέληξεάουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Τύρναβο.

55' Ο Μπάρος κάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι, στην επαναφορά το πλασέ του παίκτη του Τυρνάβου έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Κοντοδήμος.

61'  Ο Ντε Πάουλα πλασάρει τον Χουάντερσον αποκρούει σωτήρια.

67' 1-0. Ο  Γεωργίου βρίσκει ωραία τον Φελίπε ο οποίος δίνει στον Σαχινίδη ο οποίος πλασάρει ωραία τον Χουάντερσον και γράφει το 1-0.

87' Ο Τσιλιανίδης βγάζει την σέντρα ο Ζάχορα δεν προλαβαίνει να βάλει το πόδι του να σκοράρει.



Εξέλιξη   Α' ημιχρόνου

2' Ο Κυριάκος κάνει την σέντρα, η κεφαλιά του Ονουάτσι λίγο άουτ καθώς ο επιθετικός του Ηρακλή δεν κατάλαβε ότι ειναι ολομόναχος απέναντι στον Ντάλλας.

9' Ο Τύρναβος πετυχαίνει τέρμα με τον Αντρέ ο οποίος υποδήχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.

27' Ο Πουρτουλίδης κάνει σου τουτ αρκετά αουτ.

31' Ωραίο σου του Ντε Πάουλα, η μπάλα κοντράρει στον Παπαστεριανό και πάει προς το τέρμα αλλά η μπάλα καταλήγει κόρνερ.

35' Ο Φελίπε κάνει το σουτ,μπλοκάρει ο Χουάντερσον.

42' Ο Κάρλος Αντρέ κάνει το πλασέ, μπλοκάρει ο Χουάντερσον.

45+ Ο Πουρτουλίδης κάνει το σουτ, αποκρούει ο Ντάλλας σε κόρνερ. Πρώτη ουσιαστική ευκαιρία για τον Ηρακλή, στην επαναφορά το πλασέ  του αμυντικού του Τυρνάβου, ο Κοντοδήμος διώχνει πάνω στην γραμμή.




Εντεκάδες

Τύρναβος(Διγκόζης):Ντάλλας, Σκούμπρας,Κουρτεσιώτης,Σιάτρας,Τέλλος,Ροντρίγκο Μπάρος,Ντατίδης, Ζιγκερίδης(60' Γεωργίου),Φελίπε (70' Βαγγέλη), Σαχινίδης, Κάρλος Αντρε(82' Πούτας).

Ηρακλής(Όγιος): Χουάντερσον,Τσιλιανίδης,Μπριλάκης,Παπαστεριαννός,Κοντοδήμος, Λίμα, Πορτουλίδης,Ματσούκας (46' Γιάρολιμ), Ταϊ (75' Ζαχορα), Ονουάτσι, Κυριάκος(53' Μπουκουβάλας)


Αλλαγές

Τύρναβος: Μάγγος, Καραναστάσης,  Ευαγγέλου, Ομο, 

Ηρακλής: Κηπουρός, Κοντέων, Μπάμπα,  Ιντζόγλου, 

Κάρτες

κίτρινες: Λίμα, Τσιλιανίδης, Γιάρολιμ, Μπριλάκης, Σιάτρας, Ντατίδης, Αντρέ

κόκκινες:


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ