ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ.

  
Πηγή : http://www.90sport.gr/home/bet-gnostes/

 Καλησπέρα σε όλους. Αυτή την εβδομάδα δεν έχει αγώνες στα πρωταθλήματα, λόγω των μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οπότε οι επιλογές μας θα είναι από Ιταλία και Ισπανία.



Ξεκινάμε από την 2η κατηγόρια της Ιταλίας, με το παιχνίδι της Λατίνα με την Μπάρι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση με 17 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 εκτός έδρας με την Νοβάρα. Απουσιάζει από το σημερινό παιχνίδι ο δεξιός μπακ Ριστόβσκι. Η Μπάρι επιβλήθηκε στην έδρα της 2-1 της Βαρέζε, φτάνοντας τους 13 βαθμούς και την 17η θέση. Δεν είναι διαθέσιμοι ο στόπερ Τσεπιτέλι, ο φορ Φεντάντο ,ο δεξιός μπακ Σαμπελ και ο μέσος Φασάτι. Πιθανή ισοπαλία. 228 Χ(2.90)


Στην Τοσκάνη η Σιένα υποδέχεται την Σπέτσια. Η γηπεδούχος προέρχεται απο ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Βίρτους Λαντσιάνο. Έχει 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 12η θέση. Λείπουν ο αμυντικός Ντελαφιόρε, ο αριστερός μπακ Μίλος και ο εξτρέμ Μανίνι. Η Σπέτσια επικράτησε 2-1 στο γήπεδο της απέναντι στην Τσεζένα, φτάνοντας τους 20 βαθμούς και την 7η θέση. Απόντες θα είναι ο τερματοφύλακας Λεάλι και οι μεσοι Τσουλίνα και Όρσιτς. Άσος για την Σιένα. 230 1(1.70)


 Τέλος, στην 2η κατηγορία της Ισπανίας και τον αγώνα Νουμάνθια-Τενερίφη. Σημαντική νίκη για τους γηπεδούχους στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Σαραγόσα. Βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους. Ο Ακοπο(μπακ) και ο Μαρτίν(φορ) είναι απόντες. Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν στην έδρα τους με 2-0 την Εϊμπάρ, ανεβαίνοντας στην 18η θέση και τους 15 βαθμούς. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι. Έτσι, πάμε με τη Νουμάνθια. 
 1(1.80)



Συνοψίζοντας :

*228 ΛΑΤΙΝΑ-ΜΠΑΡΙ Χ(2.90)
*230 ΣΙΕΝΑ-ΣΠΕΤΣΙΑ 1(1.70)
*236 ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ 1(1.80)

Επίσης:

*242 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 1(1.90)
*247 ΓΚΟΙΑΣ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 1(1.95)


 Μεγάλη εμφάνιση απο την εθνική μας την Παρασκευή απέναντι στους Ρουμάνους. Αν την Τρίτη έχει την μισή αποδοση -αγωνιστικά- του πρώτου παιχνιδιού, το καλοκαίρι θα είναι στην Βραζιλία.


Αυτά για σήμερα, τα ξαναλέμε σύντομα. Καλή επιτυχία σε όλους!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ