Σε απολογία (5/11) κλήθηκαν οι Κυριάκος, Κοντοδήμος και ο Πουρτουλίδης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Σε απολογία (5/11) κλήθηκαν οι Κυριάκος, Κοντοδήμος και ο Πουρτουλίδης

Σε απολογία (5/11) κλήθηκαν οι Κυριάκος, Κοντοδήμος και ο ΠουρτουλίδηςPDFΕκτύπωσηE-mail

1033927.jpgΜετά τις απίστευτες καταγγελίες του Γιώργου Παπαδόπουλου (κατέχει την θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικών θεμάτων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου), σύμφωνα με τις οποίες οι τρεις παίκτες του Ηρακλή που πέρυσι αγωνίζονταν στην Νίκη Βόλου, δηλαδή οι Τάσος Κυριάκος, Νίκος Πουρτουλίδης και Δημήτρης Κοντοδήμος έστησαν over (δείτε εδώ τα όσα κατήγγειλε) το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των play off (4-0 το τελικό αποτέλεσμα), η ΠΑΕ Ηρακλής όπως ενημέρωσε αργά τα μεσάνυχτα (στις 02:30) ο δημοσιογράφος του "Libero fm", Γιώργος Μαντζιούκης στον "αέρα" του ραδιοφωνικού σταθμού κάλεσε σε απολογία τους τρεις παίκτες, για το πρωί της Τρίτης (5/11) προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για όλα αυτά που ακούστηκαν εις βάρος τους.
Το θέμα όπως είναι λογικό είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς οι τρεις τους αποτελούν παίκτες του Ηρακλή. Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει οι απόψεις των παικτών και το πως θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους, καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και φυσικά με καταγγελίες και μαρτυρίες δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί τίποτα, με τους τρεις να διατηρούν το τεκμήριο της αθωότητάς τους.
Μάλιστα, η ΠΑΕ θα δώσει εντολή στον νομικό εκπρόσωπό της, Σάκη Ελευθεριάδη, να ψάξει την υπόθεση και να ζητήσει τον φάκελο με τις μαρτυρίες του κ. Παπαδόπουλου για να εξετάσει τα στοιχεία.
Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η BlueArena, παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε νεότερο προκύψει.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ