ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ


Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης. Την Τετάρτη δεν τα πήγαμε καλά, αφού μονό το 2-3 γκολ στη Φλωρεντία επιβεβαιώθηκε. Η Κάλιαρι έχασε 0-3 από την Μπολόνια,η Μίλαν έμεινε στο 1-1 με την Λάτσιο και η Βερόνα νίκησε 2-0 την Σαμπντόρια. Τώρα όμως θα ασχοληθούμε με το νέο κουπόνι και τις επιλογές μας για το σημερινό πρόγραμμα.



Ξεκινάμε από τα Γιάννενα, όπου ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον Πλατανιά. Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν 0-2 στη Βέροια, έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος(2-2). Βρίσκονται πλέον στην 11η θέση με 11 βαθμούς. Την Τετάρτη ηττήθηκαν 1-0 από τον Αιγινιακό για το θεσμό του κυπέλλου και αποκλείστηκαν από την διοργάνωση. Αυτή η ήττα, είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Παντελίδη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αμφίβολοι για τον σημερινό αγώνα ο Βίλα και ο Τσάβες. Από την άλλη πλευρά, οι Χανιώτες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με 1-2 φτάνοντας τους 8 βαθμούς σε 9 αγώνες. Μεσοβδομαδα ηττήθηκαν στη Ριζούπολη 2-1 από τον Απόλλωνα, μένοντας εκτός Κυπέλλου. Απουσιάζει ο Ναζλίδης (χάνει όλη τη σεζόν) και ο στόπερ Θερα. Η απόλυση του Παντελίδη, είναι πιθανό να λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα του ΠΑΣ, που έχει ανάγκη τους 3 βαθμούς.148 1(1.85)

Συνέχεια από την Γερμανία και πιο συγκεκριμένα από το Αμβούργο, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ. Το Αμβούργο πέρασε νικηφόρα από το Φράιμπουργκ(0-3), σκαρφαλώνοντας έτσι στην 12η θέση με 12 βαθμούς. Από τότε που ανέλαβε ο Ολλανδός Φαν Μαρβεικ, έχει αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας. Απών θα είναι ο στόπερ Τζουρου. Η Γκλαντμπαχ επικράτησε άνετα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 4-1, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας. Θα λείψουν λόγω τραυματισμού οι στόπερ Μπρούβερς και Ντομίνγκεθ, εκτός ο αριστερός μπακ Ντεμς και ο αμυντικός χαφ Νορντβάιτ. Η καλή εικόνα του Αμβούργου τον τελευταίο μήνα,σε συνδυασμό με την κακή συμπεριφορά της Γκλαντμπαχ μακριά από την έδρα της, μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου. 158 1(2.15)
 
Τελευταία μας επιλογή για σήμερα, από το παιχνίδι της Ερσίγεσπορ με την Κασίμπασα.Η Κασέρι έκανε την τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φόρα εκτός έδρας από την Σίβασπορ με 2-0. Παρέμεινε στην 19η θέση, έχοντας 6 βαθμούς σε 9 αγώνες.Ο προπονητής της ομάδας θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να αλλάξει την κατάσταση. Η Κασιμπασα από την άλλη, πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της, με 3-2 απέναντι στην Τράμπζονσπορ .Έτσι πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, 4 πίσω από την Φενερ. Αμφίβολοι είναι ο μπακ Σαμ και ο μέσος Χουρματζι. Σε καλή φόρμά οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να φύγουν με τους 3 βαθμούς. 238 2(2.20)
 
Οι σημερινές μας επιλογές λοιπόν είναι :

*148 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΑΛΤΑΝΙΑΣ 1(1.85)
*158 ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1(2.15)
*238 ΚΑΙΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ-ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ 2(2.20)

επισης,2 G/G και ενα Over:

*250 MΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ-ΠΟΡΤΟ GG(1.80)
*264 ΛΥΩΝ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ          GG(1.85)
*266 ΣΟΣΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ         OVER(1.85)


YΓ : Σήμερα θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν έκτροπα και το παιχνίδι θα τελειώσει κανονικά. Στοιχηματικά τώρα, αν πόνταραν τα χρήματα μου κάπου,θα ήταν στην ισοπαλία και το 1-1 σκορ.
Αυτά για σήμερα, τα ξαναλέμε αύριο. Καλή τύχη.


 
 
 


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ