Αποσοβήστε το έγκλημα! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Αποσοβήστε το έγκλημα!

Ο Γ.Σ Ηρακλής σίγουρα δεν μπορεί να είναι μια κερδοσκοπική οργάνωση καθώς πέρασαν από τα τμήματα του συλλόγου χιλιάδες παιδιά τα οποία κατέκτησαν πρωταθλήματα, κύπελλα, μετάλλια, κατέκτησαν βραβεία και πολλά ακόμα.





Το γεγονός αυτό σίγουρα πρέπει να τονιστεί σε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να βάλουν ταφόπλακα στο ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος. Δεν μπορεί κάποιοι άνθρωποι να έκαναν τέτοια φοροδιαφυγή και να είναι έξω και να κυνηγάνε τον σύλλογο. Εφόσον έκαναν κάποιοι συγκεκριμένοι αυτό το οικονομικό ''στραπάτσο'' να εμφανιστούν και να λογοδοτήσουν ενώπιον των δικαστηρίων.

Οι άνθρωποι που καλέστηκαν για να τιμωρήσουν τον Γ.Σ και να βάλουν το κεφάλι του στην λαιμητόμο, πρέπει να σκεφτούν τι έκανε ο σύλλογος αυτός από την ημέρα που υπάρχει, και όχι τι έκαναν αυτοί οι οποίοι ''ρήμαξαν'' χρήματα τα οποία δεν μπήκαν ποτέ στο σύλλογο. Γιατί αν έμπαιναν τα νούμερα αυτά που ακούγονται στον σύλλογο τότε ο Ηρακλής και γήπεδα θα έκανε και παντού θα πρωταγωνιστούσε και δεν θα είχε ανάγκη κανέναν.


Τώρα τι γίνεται; Η πολιτική ηγεσία τελικώς ανακάλυψε ότι ο μόνος σύλλογος που χρέωνε την Ελλάδα ήταν ο Ηρακλής. Θα μας πούνε στο τέλος ότι ο Ηρακλής φταίει που μπήκε η Ελλάδα στην Τρόικα. Το  μεγάλο θέμα είναι ότι κάποιοι νίπτουν τα χείρας τους μπροστά στο έγκλημα που πάει να γίνει, αλλά να ξέρουν αυτοί ότι ο Ηρακλής δεν είναι μόνος του, και δεν ήταν ποτέ γιατί είχε τον κόσμο του και καμία βοήθεια του κράτους.

Αλήθεια η λίστα Λαγκάαρντ μήπως έγινε τσελεμεντές σε καμιά κατσαρόλα;



Οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης τι κάνουν για να σταματήσει η επιλεκτική στοχοποίηση του Ηρακλή; Ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας πήγε το θέμα δικαστικά, ώστε να φύγουν οι ευθύνες από πάνω του όπως και ο κ. Καράογλου που έκανε μια απλή τοποθέτηση σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (σ.σ. Facebook) . Έτσι όμως δεν μπορείτε να πιάσετε τον ''δολοφόνο'' αλλά έτσι τον ωθείτε να τελειώσει πιο γρήγορα τον στόχο του.

Όταν έρχονται οι εκλογές τη λέξη ''θα'' είναι σαν τον πρωινό καφέ στα χείλη των υποψήφιων για οποιαδήποτε θέση στα κοινά. Πρέπει αυτό το έγκλημα το προσχεδιασμένο κατά του Γ.Σ Ηρακλή να αποκαλυφθεί και να ξεσκεπαστεί ούτως ώστε αυτοί που το έκαναν να παρουσιαστούν και να τιμωρηθούν. Οι πολιτικοί της πόλης τι κάνουν γι αυτό; Απλές δηλώσεις που περνάνε σαφέστατα απαρατήρητες και κανείς δεν τις δίνει σημασία.

Αναφερθήκαμε στους πολιτικούς της πόλης. Αλήθεια κ. Καράογλου ειστε Υπουργος Μακεδονίας Θράκης και δηλώνετε Ηρακληδέας, θα είστε ένας εξ' αυτών οι οποίοι θα σπρώξουν τον αγαπημένο σας σύλλογο στον γκρεμό; Αυτό μπορείτε να το κάνετε άνετα δείχνοντας αδιαφορία και το ξέρετε πολύ καλά αυτό; Ο κ. Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας από την άλλη πιστεύει ότι έκανε το σωστό στέλνοντας τον Ηρακλή στα δικαστήρια ενώ μπορούσε να το τελειώσει ο ίδιος το θέμα. Δηλαδή πρέπει να πιστέψουμε ότι έγινε το σωστό; Ε, όχι!



Ο κόσμος όμως δεν θα το αφήσει έτσι να περάσει! Μέσα στα γραφεία κάποιοι του έκοψαν την Κυριακή στο γήπεδο, αρκετοί χλεύασαν τον Ηρακλή στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Σε τελικό Κυπέλλου το μισό γήπεδο ήταν μέσα ( σ.σ ΑΕΚ-Ατρόμητος), ακόμα και σε αυτό την δυσφήμηση την έκανε ο Ηρακλής.  Την επόμενη χρονιά άλλαξαν οι νόμοι. Τώρα ξαφνικά αντί να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι πηγαίνετε να σβήσετε μια ιστορία 105 χρόνων. Ε, όχι κύριοι αυτή την φορά δεν θα σας περάσει!


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ