Να ευχηθούμε η ασθένεια να μην είναι ανίατη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Να ευχηθούμε η ασθένεια να μην είναι ανίατη





Ο Ηρακλής για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε ότι είναι πολύ βαριά άρρωστος και δεν μπορεί να συνέρθει μέχρι στιγμής όσο και αν το φάρμακο της πρόκρισης επί της Ξάνθης τον σήκωσε για λίγο από το κρεβάτι. Το φάρμακο τελικά ήταν πλασίμπο, διότι ο άρρωστος ξανακύλησε και ακόμα ψάχνει το δυνατό αντιβιοτικό όπου θα τον κάνει καλά.

Οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν την ήττα από την Νίκη Βόλου, η οποία είχε και βασικές ελλείψεις στο σημερινό παιχνίδι. Η εικόνα του Ηρακλή ήταν αποκαρδιωτική καθώς οι φάσεις που έκανε η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος ήταν ελάχιστες με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να κάνουν ακόμα μια ντροπιαστική εμφάνιση η οποία έφερε τον κόσμο σε σημείο έκρηξης.

Σίγουρα ο νέος προπονητής του Ηρακλή πρέπει να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα ούτως ώστε να αποκτήσει επιτέλους μια αγωνιστική πυγμή που θα τον βάλει ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης, μιας θέσης που οδηγεί στα play off. Ο Γκιγιέρμο Όγιος είναι ένας φιλόδοξος προπονητής που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο όπως και η μπάλα να παίζεται χαμηλά χωρίς γιόμες αλλά και ατασθαλίες που χαλάνε το αγωνιστικό πλάνο της ομάδος. Στο σημερινό παιχνίδι μόνο ευθύνη δεν φέρει, διότι ο Αργεντίνος τεχνικός είναι μόλις δυο ημέρες στην πόλη μας.

Η ευθύνη  πέφτει καθαρά στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που δείχνουν αυτό το συνονθύλευμα λαθών που θέλει να ανέβει και κατηγορία.  Ίσως κάποιοι ποδοσφαιριστές να μην αντέχουν το βάρος της φανέλας του Ημίθεου. Μιλάμε με σκληρή γλώσσα αλλά αυτή είναι η πραγματική εικόνα που δείχνει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα. Όποιος έχει δει τους αγώνες του Ηρακλή θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε. Αν μπορέσουν, ας μας διαψεύσουν!

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία για αποδέσμευση ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν έχουν δείξει τα αναμενόμενα, και κινούνται σε πολύ μέτρια επίπεδα, έως άσχημα. Το κλίμα στην ομάδα του Ηρακλή μόνο καλό δεν είναι καθώς η αγωνιστική αθλιότητα που παρουσιάζει η ομάδα , σύντομα θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις.

Τα ερωτήματα του κόσμου είναι αρκετά και όλα έχουν να κάνουν με το πόσο θα τραβήξει ακόμα αυτή η κάθοδος της απόδοσης της ομάδας. Ο Ιανουάριος είναι αρκετά κοντά, καθώς έρχεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, και πρέπει άμεσα να στοχευθούν παίκτες οι οποίοι να έχουν στο πετσί τους τον πρωταθλητισμό αλλά και να μπορούν να βγάλουν τον Ηρακλή από το τέλμα. Όπως δείχνουν τα πράγματα και με την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, πιθανόν να κάνει περισσότερες από πέντε εντεκαδάτες κινήσεις.

Η ομάδα του Ηρακλή δεν αντέχει άλλη χρονιά στην Β' Εθνική, γι αυτό πρέπει να πέσουν κεφάλια (λύσεις συμβολαίων κλπ) άμεσα, ούτως ώστε τα πρέπει να συμβαδίσουν με τα θέλω του κόσμου οποίος ακολουθεί την ομάδα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αυτός ο κόσμος δεν αντέχει άλλη ντροπή, και περιμένει επιτέλους να δει το αυτονόητο, τον Ηρακλή στην Σούπερλιγκα!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης




ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ