Άμα σε κολλήσει η ρετσινιά μετά στοχοποιήσε - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Άμα σε κολλήσει η ρετσινιά μετά στοχοποιήσε




Μετά από το χθεσινό ντροπιαστικό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό, ήρθε και έδεσε που λέει και μια παροιμία το θέμα που αποκάλυψε ο γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος είπε, ότι το παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική των play off της προηγούμενης περιόδου ήταν στημένο. Μιλάμε για τον αγώνα Ηρακλής-Νίκη Βόλου όπου το αποτέλεσμα ήρθε 4-0 υπέρ των κυανόλευκων.

Σίγουρα μετά την καταγγελία του κ. Παπαδόπουλου οι τρεις πρώην παίκτες της Νίκης Βόλου και νυν του Ηρακλή καλέστηκαν σε απολογία σήμερα ώστε να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα επικαλέστηκε ο κ. Παπαδόπουλος στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή ''Δίκη''.

Το θέμα είναι ότι ο γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου κατονομάζει εν ολίγοις τρεις παίκτες που πήραν μεταγραφή από την Θεσσαλική ομάδα στον Ηρακλή, αλλά μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το αν ισχύουν οι κατηγορίες η όχι θα περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα έχουν κολλήσει την ρετσινιά της κατηγορίας από τον κόσμο. Γιατί όταν βγαίνει μια τέτοια κατηγορία τότε πώς θα παίξουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές;

Η ''Αθλητική Γνώμη'' παρακολουθεί τις εξελίξεις και για ότι νεότερο θα ενημερώσει τους αναγνώστες τις.


Το σημείο αναφοράς για το οποίο καλέστηκαν σε απολογία οι (Κοντοδήμος,Κυριάκος, Πουρτουλίδης)

(Στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος φέρεται να έχει κατονομάσει τους παίκτες της Νίκης που έστησαν το ματς και όπως αποκάλυψε, κάποιοι από αυτούς πήραν στη συνέχεια μεταγραφή στον Ηρακλή!)

Πηγή: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/nikivolou/sthmeno-to-hraklhs-nikh-voloy-4-0.2487559.html

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ