ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΒΡΑΖΙΛΙΑ


Καλημέρα σε όλους.Χθες 3/6 επιλογές μας βγήκαν, μιας και το Αμβούργο ηττήθηκε στην έδρα του από την Γκλάντμπαχ, η Γκινγκάμπ δεν σκόραρε και έχασε 2-0 στη Λυών και το Σοσο-Σεντ Ετιέν έληξε 0-0. Από το σημερινό πρόγραμμα επιλέξαμε τρία παιχνίδια, από Ιταλία, Ελβετία και Βραζιλία.

Κάνουμε την αρχή από τη Γένοβα, όπου η Σαμπντόρια υποδέχεται την Σασσουόλο. Η ''Σαμπ'' ηττήθηκε 2-0 από την πολύ καλή Βερόνα, μετά από ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Παρέμεινε στους 9 βαθμούς, ευρισκόμενη στην 16η θέση. Θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αριστερού χαφ Μπαρίλα. Η νεοφώτιστη Σασσουολο έχασε στην έδρα της από την Ουντινέζε με 1-2, αν και βάσει της εικόνας της άξιζε τον βαθμό. Συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με 6 βαθμούς σε 10 αγώνες. Δεν αγωνίζεται ο φορ Τζατζα(τιμωρημένος) και οι στόπερ Μαρτζοράτι και Τερανόβα. Ακολουθούμε την πιο έμπειρη Σαμπντορια. 321 1(1.90)



Στη Ζυρίχη η Γκρασχόπερς θα φιλοξενήσει την Γιουνγκ Μπόις. Οι ''ακρίδες'' πέτυχαν σημαντική νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη Ζυριχη με 3-1, πλησιάζοντας στον πόντο την Βασίλεια. Πιθανό να μην παίξει ο μέσος Γκρίχτινγκ. Από την άλλη πλευρά, η Γιουνγκ Μποις επανήλθε στις νίκες μετά από 8 αγώνες, κερδίζοντας την Ααράου εύκολα με 3-0. Έφτασε τους 21 βαθμούς και είναι στην 4η θέση. Δεν αγωνίζονται ο τιμωρημένος μέσος Κοσταντζο και οι τραυματίες Ροσα(στόπερ), Μπουρκι(μπακ)και Σούτερ(αμ. χαφ). Ευκαιρία για την Γκρασχοπερς να περάσει στην κορυφή,μετά την χθεσινή γκέλα της Βασιλεία. 329 1(1.80)



Τέλος, στην άλλη άκρη του ατλαντικού και συγκεκριμένα στη Βραζιλία, στο ουδέτερο γήπεδο της Τζόινβιλ η Ατλέτικο Παραναένσε αντιμετωπίζει την Ιντερνασιονάλ. Οι γηπεδούχοι πήραν ισοπαλία στην έδρα της Μπαία(1-1), αν και παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες. Συνεχίζουν να είναι στην 4η θέση που οδηγεί στο Κοπα Λιμπερταδόρες, έχοντας 52 βαθμούς. Δεν έχει στη διάθεση της τον μέσο Μπρούνο Σίλβα. Η Ιντερνασιονάλ έχασε στην έδρα της από την Σαο Πάολο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε πτωτική πορεία. Βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, έχοντας ξεμείνει πλέον από στόχους. Εκτός ο επιθετικός Λεάντρο Νταμιάο λόγω τραυματισμού. Μια ομάδα με κίνητρο, απέναντι σε μια άλλη χωρίς στόχους. Ποντάρουμε την Ατλέτικο. 381 1(2.45)



Οι σημερινές μας επιλογές έχουν ως εξής :

*321 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 1(1.90)
*329 ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ 1(1.80)
*381 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 1(2.45)

Επίσης 3 Οver :

*317 ΣΠΑΡΤΑΚ Μ.-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ. OVER(1.75)
*328 ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΙΝΤΖ    OVER(1.75)
*344 ΕΣΤΟΡΙΛ-ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ           OVER(1.60)





Αυτά και για σήμερα, καλή τύχη σε όλους. Τα ξαναλέμε την Τρίτη με CHAMPIONS LEAGUE.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ