Η σκληρή γλώσσα της πραγματικότητας! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η σκληρή γλώσσα της πραγματικότητας!




Άστραψε και βρόντηξε ο νέος τεχνικός του Ηρακλή Γκιγιέρμο Όγιος, ο οποίος μιλώντας θέλησε να χτυπήσει τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του για την συνέχεια του πρωταθλήματος

Μάλιστα δεν χαρίστηκε σε κανέναν και μέσα από την ομιλία του θέλησε να δώσει και την δική του προειδοποίηση σε όσους ποδοσφαιριστές δεν μοχθούν να λερώσουν καν την φανέλα. Ο Αργεντίνος τεχνικός θέλοντας να ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές του χρησιμοποίησε φράσεις όπως'' Εδώ θα μείνουν όσοι έχουν cojones'' (σ.σ. αρχ.. στα ελληνικά).

Αυτή η ομιλία προς τους παίκτες του ήταν ένα ξεκαθάρισμα του τι θέλει από τους ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο.


Αναλυτικά τι είπε ο Αργεντίνος τεχνικός 

(Πηγή: Bluearena)"Είμαι εδώ για εσάς. Πρώτος θα βγω μπροστά να σας υπερασπιστώ όπου και αν χρειαστεί. Εσείς όμως πρέπει να βγάλετε πάθος. Να "ματώσετε" την φανέλα που φοράτε. Δεν είναι δυνατόν να βλέπω παίκτες απαθείς μέσα στο γήπεδο. Να μην βγάζουν ποδοσφαιρικό εγωισμό.
Σήμερα εδώ θα ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Όποιος έχει αρχ.... συνεχίζει. Έρχεται κάνει προπόνηση και γίνετε ένα με τον σύλλογο. Όσοι δεν μπορούν ή δεν αντέχουν την πίεση να φύγουν. Δεν τους θέλουμε.
Ηρθα σε μία δύσκολα χρονική στιγμή για την ομάδα και καταλαβαίνω ό,τι υπάρχει πίεση, μία πίεση που μεγαλώνει από το κακό ξεκίνημα. Θα κάνουμε νέα αρχή.
Τώρα ξεκινούν τα πάντα για εμάς. Ήρθαν στην Μίκρα οι οπαδοί μας. Έχω να σας πω ότι αυτό δεν ήταν τίποτα. Εγώ όταν ήμουν στην Αργεντινή έμπαιναν μέσα με πιστόλια και μας σημάδευαν. Έχουν δίκιο να είναι δυσαρεστημένοι.
Ομως όλοι μαζί, με δουλειά και πάθος θα αλλάξουμε την εικόνα θα κάνουμε τον Ηρακλή πρωταγωνιστή", είπε μεταξύ άλλων. 


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ