Ανίατη η αρρώστια αλλά ο κόσμος πάντα εκει - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ανίατη η αρρώστια αλλά ο κόσμος πάντα εκει


Ο Ηρακλής απόλεσε ακόμα δυο βαθμούς τους οποίους θα επιζητήσει στο παιχνίδι κόντρα στον Τύρναβο στο Αλκαζάαρ.

Οι κυανόλευκοι για ακόμα μια φορά στάθηκαν  άτυχοι όπου σε μια φάση το πλήρωσαν από την Δόξα Δράμας η οποία λίγο έλειψε να φύγει με το τρίποντο καθώς στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου έχασε μια μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1-2. Το γκολ για την ομάδα του Ηρακλή πέτυχε ο Κυριάκος με ωραίο ευθύβολο σουτ στο 44' λεπτό.

Ο Γκιγιέρμο Όγιος σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο ούτως ώστε να μάθει καλύτερα την ομάδα και να δώσει ακόμα περισσότερη ενέργεια αλλά και ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του. Η ομάδα χρειάζεται εξέλιξη και πολλά ακόμα που πρέπει να αλλάξει ώστε οι παίκτες του Ηρακλή να τα βάλουν στο παιχνίδι τους και να έρθουν τα αποτελέσματα. Η ομάδα σήμερα έδειξε κάποια στοιχεία που έβαλε ο Αργεντίνος τεχνικός στο παιχνίδι αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει. 

Το θέμα είναι το πώς ο Ηρακλής θα μπορέσει να ανακάμψει και να παίρνει τρίποντα τα οποία θα τον βάλουν ξανά στο κόλπο ώστε να διεκδικήσει μια θέση στα play off. Η μεταγραφική περίοδος δεν αργεί αλλά οι εξελίξεις για τα διοικητικά της ΠΑΕ τρέχουν και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει. 

Σίγουρα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να ξέρουν που βαδίζουν και τα αρχικά τους λόγια για τον στόχο της ομάδας να γίνουν πράξη. Στην αρχή της χρονιάς τα λόγια περίσσευαν για τον στόχο που θα έχει η ομάδα αλλά μέχρι στιγμής τα λόγια έμειναν στάσιμα χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση.

Ας ελπίσουμε ότι η αυτή εικόνα θα αλλάξει άμεσα και αυτός ο ΣΤΟΧΟΣ επιτέλους να έρθει εις πέρας!



Σας παραθέτουμε στα παρακάτω βίντεο όπου ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θέλει να ξαναδεί την ομάδα στην πρώτη κατηγορία στην οποία ανήκει ο σύλλογος.




Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ