Ανακοίνωση ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Θόδωρος Παπαδόπουλος:'' Μεταβιβάζω τις μετοχές'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Θόδωρος Παπαδόπουλος:'' Μεταβιβάζω τις μετοχές''

Μέσα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής προέβει σε μια γραπτή τοποθέτηση η οποία αναφέρει με λίγα λόγια ότι θα μεταβιβάσει τις μετοχές σε όποιον έχει τα εχέγγυα να αναλάβει το μεγάλο καράβι που λέγεται Ηρακλής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 κ. Θόδωρος Παπαδόπουλος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Με περισσή σκέψη, σεβόμενος την ιστορία και το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ και αντιλαμβανόμενος την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας μας, δηλώνω ότι αποφάσισα - για το καλό και μόνο του ΗΡΑΚΛΗ - να μεταβιβάσω τις μετοχές μου σε οποιονδήποτε  ενδιαφερόμενο, ο οποίος θα πληροί τα εχέγγυα για την αγωνιστική και όχι μόνο πορεία του ΗΡΑΚΛΗ και ο οποίος θα είναι αντάξιος της ιστορίας του ΗΡΑΚΛΗ.
    Δηλώνω, όμως, ότι, σεβόμενος την ομάδα μας, για την οποία κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, η οποία σημειωτέον πολλές φορές ήταν ανώτερη των δυνάμεων μου, στις κρίσιμες αυτές στιγμές, θα είμαι δίπλα της, για όλο το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την αποχώρηση μου, μην εγκαταλείποντας άτακτα τον ΗΡΑΚΛΗ μας και δημιουργώντας κινδύνους για την πορεία της, προχωρώντας ταυτόχρονα σε άμεσες αλλαγές στην διοικητική και αγωνιστική της λειτουργία.
   Επιπλέον εύχομαι να εμφανιστεί άμεσα ο κατάλληλος άνθρωπος που αρμόζει στο μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ, με μοναδικό σκοπό να  οδηγήσει την ομάδα μας στην θέση που πραγματικά αξίζει.
   Τέλος, καλώ όλους τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ, στην κρίσιμη αυτήν μεταβατική στιγμή, να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας, όπως άλλωστε έπραξαν και κατά το πρόσφατο παρελθόν.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ