Η γοργόνα που έφυγε από τον Άρη, πήγε στον ΠΑΟΚ και δίχασε την συμπρωτεύουσα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Η γοργόνα που έφυγε από τον Άρη, πήγε στον ΠΑΟΚ και δίχασε την συμπρωτεύουσα

Η γοργόνα που έφυγε από τον Άρη, πήγε στον ΠΑΟΚ και δίχασε την συμπρωτεύουσα - Θαυμάστε τη Μαρία σε πλούσιο φωτορεπορτάζ

Η Μαρία Μιχαλάκα παρουσιάστηκε και μίλησε για τη μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ από τον Άρη, αλλά και για το «όχι» στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Χθες το μεσημέρι έλαβε χώρα στα γραφεία του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. η παρουσίαση της Μαρίας Μιχαλάκα, της νέας κολυμβήτριας του Δικεφάλου, η οποία αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή του κολυμβητικού τμήματος τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η αθλήτρια

Στον Άρη ήσουν από τα μεγάλα ονόματα. Ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισες να μεταγραφείς στον Π.Α.Ο.Κ.;

"Αρχικά θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μεγάλος σύλλογος, με πολλούς αξιόλογους αθλητές και άρτια οργάνωση. Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου να συνεχίσω την καριέρα μου στον Π.Α.Ο.Κ. έπαιξε η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας, καθώς μέσα από τη συζήτηση που είχαμε κατάλαβα ότι μοιραζόμαστε τους ίδιους μεγάλους στόχους, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Βραζιλίας".Ποιοι είναι οι στόχοι σου φορώντας το σκουφάκι με το δικέφαλο;

"Πρώτα απ'όλα πρέπει εγώ όπως και όλοι οι αθλητές να είμαστε υγιείς για να μπορούμε να δίνουμε το παρόν στους αγώνες. Από εκεί και πέρα οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς τους συλλόγους, θα ήθελα να διακριθώ σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο και μέσω εμού αλλά και των άλλων παιδιών να ακουστεί ακόμα περισσότερο το όνομα του Π.Α.Ο.Κ. στο εξωτερικό".

Είχες ενδοιασμό να μεταγραφείς από τον Άρη;

Όχι, κανέναν ενδιασμό, ξέρω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μεγάλος σύλλογος που μπορεί να μου προσφέρει όσα χρειάζομαι για να εξελιχθώ σαν αθλήτρια.

Είχες άλλες προτάσεις πέραν αυτής του Π.Α.Ο.Κ.;

"Ναι, είχα επίσημη πρόταση και από την ομάδα του Ολυμπιακού, την οποία απέρριψα, καθώς θεώρησα ότι η μετακίνησή μου στον Π.Α.Ο.Κ. ήταν η καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας μου".
Πόσο σημαντικό είναι οι μικρότεροι να βλέπουν αθλητές να πρωταγωνιστούν;

"Ο στόχος κάθε νεαρού αθλητή είναι μια μέρα να μοιάσει στους ανθρώπους που θαυμάζει και θεωρεί είδωλα. Προσωπικά μιλώντας, όταν ξεκίνησα σε μικρή ηλικία παρακολουθούσα τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες που πρωταγωνιστούσαν και ονειρευόμουν την ημέρα που θα έφτανα σ'αυτό το επίπεδο. Όταν ήρθαν οι πρώτες δικές μου επιτυχίες πρόσεξα ότι νεαρότερα παιδιά πλησίαζαν τόσο εμένα όσο και τους προπονητές για να πάρουν κάποιες συμβουλές. Θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν κι εγώ με τη σειρά μου μπορέσω ν'αποτελέσω έμπνευση για μικρότερους αθλητές και αθλήτριες".Πηγή: seleo.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ