Χοσεϊν Χενταγιάτι ο ενδιαφερόμενος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Χοσεϊν Χενταγιάτι ο ενδιαφερόμενος




Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής ήθελε να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό τις επαφές που είχε με τον Ιρανό επιχειρηματία Χοσεϊν Χενταγιάτι ο οποίος ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ηρακλής, όμως κάποιοι το όνομα το διέρρευσαν προτού ολοκληρωθούν οι επαφές και πλέον κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα των επαφών έστω και αν στην Μίκρα εξακολουθεί να υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος η ομάδα θα δοθεί στον Ιρανό επενδυτή.

Ο Χοσεϊν Χενταγιάτι είναι ένας ποδοσφαιρόφιλος άνθρωπος ενώ επαγγελματικά δραστηροποιείται στον τομέα της βιομηχανίας σιδήρου. Όσον αφορά για την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, στην πατρίδα του υπήρξε ιδιοκτήτης δυο ομάδων, ενώ πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον προς την Ευρώπη όχι μόνο για το άθλημα του ποδοσφαίρου αλλά και για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Το ζητούμενο είναι πλέον τι θα γίνει με τον Ηρακλή ο οποίος σίγουρα χρειάζεται ρευστό και σίγουρα ο Ιρανός έχει τα οικονομικά εχέγγυα για να το πράξει. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής έχει σχεδόν καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του κ. Χενταγιάτι, πράγμα το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό για τις συζητήσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μάλιστα ο στενός συνεργάτης του Ιρανού επιχειρηματία ξεναγήθηκε στην Μίκρα ώστε να δει τις εγκαταστάσεις, ενώ είχε τρεις συναντήσεις στις εγκαταστάσεις τις ΠΑΕ Ηρακλής όπου ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον συνεργάτη του κ. Χενταγιάτι για τα πάντα όσον αφορά την ΠΑΕ Ηρακλής. Όταν η συζήτηση έφτασε το οικονομικό μέρος, ο στενός συνεργάτης του Χοσεϊν Χενταγιάτι, η πλευρά του Ιρανού επιχειρηματία επισήμανε ότι θέλει να βάλει ένα μεγάλο ποσό στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και μάλιστα να καλύψει και το χρέος που έχει δημιουργήσει η διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου.

Τα επιπλέον στοιχεία που ζήτησαν οι συνεργάτες του Ιρανού επενδυτή θα σταλθούν αύριο 11/12, και μετά θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το αν ο Χοσεϊν Χενταγιάτι θα εισέλθει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και πάρει τον Ηρακλή.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης




ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ