Και η Ιρανική ιστοσελίδα αναφέρει για τις επαφές. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Και η Ιρανική ιστοσελίδα αναφέρει για τις επαφές.


Η ιστοσελίδα persianleague.com. κάνει σχετική αναφορά για το ενδιαφέρον του Χοσεϊν Χενταγιάτι ο οποίος θέλει να εισβάλει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και να επενδύσει στον Ηρακλή. Μάλιστα το εν λόγο δημοσίευμα κάνει λόγο για το ενδιαφέρον του Χενταγιάτι να αγοράσει μια ευρωπαϊκή ομάδα η οποία έχει οικονομικά προβλήματα. Και επιπλέον αναφέρεται πιο εκτενέστερα στο οικονομικό πρόβλημα που έχει ο Ηρακλής.

Οι αναφορές δεν μένουν μόνο στο ενδιαφέρον του Ιρανού επιχειρηματία αλλά δίνει περαιτέρω πληροφορίες οι οποίες αφορούν και το ταξίδι που έκανε στην Ελλάδα όπου και είχε επισκεφθεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Επίσης το συγκεκριμένο σαιτ , αναφέρει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ότι έχει 105 χρόνια ιστορίας, όπως και ότι ο Ηρακλής αγωνίζονταν για αρκετά χρόνια στην Α’ Εθνική, όμως πλέον παίζει στην Β΄Εθνική,


Αυτό το δημοσίευμα επιβεβαιώνει τις επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, όμως κάνεις δεν ξέρει το αποτέλεσμα των συζητήσεων. Οι συζητήσεις είναι σε κρίσιμο επίπεδο και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα, αλλά στις τάξεις του κόσμου του Ηρακλή μετά την δημοσίευση του ονόματος υπάρχει ανησυχητική αναμονή καθώς οι οικονομικές υποχρεώσεις τρέχουν (προσφυγές κλπ).


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ