Ανέπαφη την εστία του κράτησε ο Ιτάνζ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ανέπαφη την εστία του κράτησε ο Ιτάνζ

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα  σας παρουσιάζoyme τι έκαναν οι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται ως δανεικοί σε άλλους συλλόγους. Αναλυτικά:
Ο Σαρλς Ιτάνζ αγωνίστηκε και πάλι ως βασικός στην εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία της Κόνιασπορ με την Καϊσέρισπορ.itandje3_760
Ο Πλατανιάς κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο, όμως ο Χρήστος Ιντζίδης ήταν εκτός αποστολής και ο Δημήτρης Πόποβιτς έμεινε στον πάγκο. Αντίθετα, ως αλλαγή πέρασε ο Κώστας Παναγιωτούδης και αγωνίστηκε 31 λεπτά για τους “κυανέρυθρους”.
Η Βέροια απέσπασε πολύτιμη λευκή ισοπαλία στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, με τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο να είναι για δεύτερο συνεχόμενο ματς βασικός και αναντικατάστατος στο δεξί άκρο της άμυνας.
Η Αναγέννηση Γιαννιτσών έχασε με 1-0 στον Τύρναβο, όμως Κάρταλ και Λαμπάκης αγωνίστηκαν ως βασικοί για τους φιλοξενούμενους. Βασικός και ο Δημήτρης Πέλκας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην ήττα της ομάδας του εκτός έδρας με 2-1 από τον Εθνικό Γαζώρου.
Δεν αγωνίστηκε ο Κωστής Δεμηρτζόγλου με τον Αιγινιακό και ο Νίκος Μελίσσας (βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας του) με τον Φωκικό.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ