Εξασφαλίστηκαν οι βίζες- Στις 31/12 οι Ιρανοί στην Θεσσαλονίκη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Εξασφαλίστηκαν οι βίζες- Στις 31/12 οι Ιρανοί στην Θεσσαλονίκη


Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε σχετική ανακοίνωση σχετικά με τον ερχομό του Χοσεϊν Χενταγιάτι και των συνεργατών του στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα οι Ιρανοί υποψήφιοι αγοραστές του Ηρακλή θα μείνουν στην Θεσσαλονίκη έντεκα ημέρες όπου και θα παρακολουθήσουν τους αγώνες με Καβάλα και ΠΑΟΚ. 

Επιπλέον ο Έλληνας εκπρόσωπος των Ιρανών επενδυτών κ. Βασίλης Αμανατίδης με γραπτή του δήλωση σημείωσε τα εξής: «θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Ηρακλή που αγωνιά για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων ότι οι εκπρόσωποι του Ομίλου εταιριών που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Ηρακλή θα είναι στην Θεσσαλονίκη στις 31/12 και άμεσα θα ξεκινήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο η διαδικασία ελέγχου της ΠΑΕ Ηρακλής που είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η αγοροπωλησία της ομάδας». 


Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοινώνει ότι μετά από μεγάλες προσπάθειες και την υπέρβαση πολλών γραφειοκρατικών εμποδίων κατέστη δυνατό να εκδοθεί βίζα για τους επίσημους εκπροσώπους των Ιρανών επενδυτών. Οι Ιρανοί εκπρόσωποι μετά από απόφαση του ΔΣ του Ιρανικού Ομίλου θα ταξιδέψουν για την Θεσσαλονίκη στις 31 Δεκεμβρίου. Η άφιξη τους θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το μεσημέρι της 31/12 και θα παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη μέχρι και τις 11/01. 

ΥΓ. Λεπτομέρειες για την ώρα άφιξης θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ