ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΒΕΛΓΙΟ,ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΒΕΛΓΙΟ,ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ



 Καλησπέρα σας. Νέο κουπόνι έχουμε μπροστά μας, το τελευταίο γεμάτο πριν τις γιορτές, αφού σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα θα διακοπούν. Σήμερα έχουμε επιλέξει τρία παιχνίδια, από τα πρωταθλήματα του Βελγίου, της Ιταλίας και της Ισπανίας.


  Ξεκίνημα από το Βέλγιο, με τον αγώνα Σαρλερουά-Μονς. Στο προηγούμενο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, αν και έχαναν 0-2 απο την Μπριζ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2. Έτσι έφτασαν τους 21 βαθμούς και βρίσκονται στη 10η θέση στο πρωτάθλημα. Απόντες απο το σημερινό παιχνίδι οι μέσοι Κουντεμόρ και Ουντρέτ, όπως και ο μπακ Ν' Γκάνγκα. Από την άλλη πλευρά, η Μονς γνώρισε την ήττα απο τη Σερκλ Μπριζ με 2-1, μένοντας στους 7 βαθμούς και την τελευταία θέση του πίνακα. Αμφίβολοι ο μπακ Σπούνγκινγκ και ο τερματοφύλακας Βερνέρ. Επιλογή ο άσος, κυρίως λόγω της ανυπαρξίας της Μονς εκτός έδρας, η οποία έχει σε 8 αγώνες 1 ισοπαλία και 7 ήττες. 242 1(1.90)


  Συνεχίζουμε απο την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα απο την Σαρδηνία, όπου στο Σαντ Ελία η Κάλιαρι φιλοξενεί τη Νάπολι. Την προηγούμενη αγωνιστική, οι νησιώτες απέσπασαν λευκή ισοπαλία εκτός έδρας απο την Πάρμα. Έτσι, έφτασαν τους 19 βαθμούς, βρισκόμενοι στην 12η θέση της Serie A. Θα λείψουν ο φορ Ιμπάρμπο και ο στόπερ Ροσετίνι. Οι παρτενοπέϊ, επικράτησαν της΄Ιντερ στο ντέρμπι της Κυριακής με 4-2, πλησιάζοντας τη 2η Ρόμα σε απόσταση μιας νίκης. Εκτός ειναι ο Χάμσικ και οι μπακ Μέστο και Ζουνίγκα. Επιλογή μας το διπλό, πάμε με την καλύτερη ομάδα. 250 2


  Τελευταία μας επιλογή για σήμερα από την Primera και τον αγώνα Γρανάδα-Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 0-2 στη Μαδρίτη της Βαγιεκάνο, φτάνοντας τους 20 βαθμούς και την 10η θέση. Την Τετάρτη, ηττήθηκε απο την Αλκορκόρν με 0-2 για το κύπελλο και αποκλείστηκε στα πέναλτι(4-5). Δεν υπάρχουν προβλήματα εν όψει του σημερινού αγώνα. Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Βάσκοι επιβλήθηκαν με 5-1 της Μπέτις και έφτασαν την 6η θέση, έχοντας 26 βαθμούς. Την Τετάρτη νίκησαν άνετα 4-0 την Αλγεθίρας για το κύπελλο, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους 16 του θεσμού. Αμφίβολοι για το αποψινό παιχνίδι, ο στόπερ Γκονσάλεθ, ο μπακ Ντε Λα Μπέγια και ο μεσος Θουρουτούθα. Η καλή φόρμα των Βάσκων, σε συνδυασμό με την κακή συγκομιδή της Γρανάδα στην έδρα της, μας οδηγούν στο διπλο. 253 2(2.40)

 Συνοπτικά οι επιλογές μας :

ΔΥΑΔΑ
*242 ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ-ΜΟΝΣ 1(1.90)
*250 ΚΑΛΙΑΡΙ-ΝΑΠΟΛΙ 2(1.85)

ΜΟΝΟ
*253 ΓΡΑΝΑΔΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2(2.40)

Επίσης:
*196 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ    OVER(1.70)
*239 ΖΟΥΛΤΕ-ΟΣΤΑΝΔΗ        GG(1.65)
*251 ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΤΣΒΟΛΕ   GG(1.65)

Αυτές είναι οι σημερινές μας επιλογές. Καλή επιτυχία σε όλους, τα ξαναλέμε αύριο.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ