Ου κρίνεις ίνα μην κριθείς - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ου κρίνεις ίνα μην κριθείς



Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής για το ενδιαφέρον του Ιρανού επιχειρηματία σχετικά με την αγορά της ομάδας, παρατηρούμε μία υποσκάπτουσα χλευαστική αντίδραση προς το θέμα και αφελείς σχολιασμούς από τρίτους όσον αφορά το ποιόν του Ιρανού κ.Χενταγιάτι.

Σίγουρα πρόκειται για έναν άνθρωπο αρκετά ευκατάστατο οποίος έχει βάλει αρκετά εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο του Ιράν. Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές ή λοιπές δραστηριότητες του, υπάρχει πρώτα-πρώτα η δυσκολία της μετάφρασης των ιρανικών πηγών από όπου πιθανόν να υπήρχαν και περισσότερες πληροφορίες, και δεύτερον ότι ο κ. Χενταγιάτι είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει βγει να μιλήσει σε κανένα ΜΜΕ.

Συνεπώς εφόσον δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες κανείς δεν μπορεί να χλευάσει, είτε να πιστοποιήσει το ποιόν του Ασιάτη επιχειρηματία. Στις 27 Δεκεμβρίου αναμένονται στην Θεσσαλονίκη οι συνεργάτες του Χοσεϊν Χενταγιάτι, δεν αποκλείεται να έρθει και ο ίδιος ο Χενταγιάτι καθώς θα υπάρξει ο τελικός οικονομικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, και παράλληλα θα δούνε και δυο αγώνες του Ηρακλή, κόντρα σε Καβάλα και ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο.

Σαφώς η άφιξη τους στην Θεσσαλονίκη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο του Ηρακλή ο οποίος θέλει να δει και με τα μάτια του τον Ιρανό υποψήφιο αγοραστή που θέλει να εμπλακεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος του Ηρακλή εδώ και αρκετά χρόνια έχει μπουχτίσει από υποσχέσεις, λόγια, φημολογίες κ.α,  και όλα αυτά τα χρόνια ο Ηρακλής δεν εισέπραττε τίτλους είτε διακρίσεις, αλλά μόνο χρέη και καμμένη γη. Γι αυτό και ο κόσμος του Ηρακλή κρατάει μικρό καλάθι για το επενδυτικό ενδιαφέρον του κ. Χενταγιάτι, γιατί θέλει επιτέλους να δει πράξεις με έργα και όχι πράξεις με λόγια.

Παρατηρούμε δε, ότι υπάρχουν επικριτικά σχόλια στον δημοσιογραφικό χώρο όσον αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον από το Ιράν για την ομάδα του Ηρακλή. Τα σχόλια δεν επικεντρώνονται αυτή την φορά στο ποιόν του επιχειρηματία, αλλά στο πόσο απίθανο είναι κατ' αυτούς να έρθει ένας άνθρωπος τέτοιου επιπέδου ώστε να διεκδικήσει την αγορά της ομάδος.Φαίνεται ότι σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να βλέπουν τον Ηρακλή γεμάτο προβλήματα, το άσχημο στον Ηρακλή πουλάει, όμως αν ο Χενταγιάτι αποδειχθεί έντιμος και βάλει χρήματα στην ομάδα και εκτός να την ανεβάσει κάνει και βήματα μεγαλύτερα όπως είναι το γήπεδο στην Μίκρα,  τότε αυτοί οι άνθρωποι θα ψάχνουν την δικαιολογία για να κρυφτούν πίσω από αυτήν.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ