Κρίσιμη εβδομάδα στα διοικητικά - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Κρίσιμη εβδομάδα στα διοικητικά





Ο Ηρακλής μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς πρωταθλήματος καθώς θα αντιμετωπίσει την Καβάλα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα της Football League. Άπαντες ποδοσφαιριστές είναι στην Μίκρα ούτως ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής, εκτός από τον προπονητή της ομάδας Γκιγιέρμο Όγιος ο οποίος θα είναι στην Θεσσαλονίκη στις δυο Ιανουαρίου. 

Το αγωνιστικό βέβαια επισκιάζεται από το διοικητικό που έχει μπει σε πρώτο πλάνο καθώς άπαντες περιμένουν τους Ιρανούς συνεργάτες του κ. Χενταγιάτι ο οποίος προχθές μέσο ενός Ιρανικού σαιτ διέψευσε τα πάντα σε ότι αφορά την ενασχόληση του με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, πράγμα το οποίο έχει φέρει μεγάλη αναταραχή στον κόσμο αλλά και ανησυχία για το μέλλον της ομάδας. Παρόλο την διάψευση του Χοσεϊν Χενταγιάτι, στην Μίκρα ισχυρίζονται ότι οι συνεργάτες του Ιρανού επενδυτή θα βρίσκονται στην Ελλάδα την Τρίτη 31/12 όπως είχε δηλώσει και ο Έλληνας εκπρόσωπος των Ιρανών Βασίλης Αμαντίδης. Οι συνεργάτες του κ. Χενταγιάτι θα μείνουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες με Καβάλα και ΠΑΟΚ, αλλά ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας αλλά και του Καυτανζογλείου όπου και αγωνίζονται οι κυανόλευκοι. 

Σαφέστατα η δήλωση του Χοσεϊν Χενταγιάτι έφερε αναστάτωση στον κόσμο της ομάδας, όμως εδώ και δυο εβδομάδες έχουν ακουστεί πάρα πολλά για το ποιόν του Ιρανού επενδυτή ο οποίος μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα η οποία χρειάζεται και άμεση ενίσχυση στον αγώνα που δίνει για να ανέβει στην Σούπερλιγκα. Οι δυσκολίες που υπάρχουν σε οικονομικό επίπεδο βάζουν εμπόδιο στην ενίσχυση της ομάδας, όμως πρέπει πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσει το διοικητικό ώστε να προχωρήσει και το μεταγραφικό.

Οι εξελίξεις στο διοικητικό είναι σε κρίσιμο επίπεδο και πλέον κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα των επαφών ανάμεσα στον Θόδωρο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του κ. Χενταγιατι. Αν η κατάληξη είναι αρνητική τότε ξανά ο κ. Παπαδόπουλος πρέπει να ψαχτεί για διάδοχη κατάσταση αφού τυγχάνει να μην είναι αποδεκτός από τον κόσμο της ομάδας. 

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης




ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ